Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan Paint Realistisk Flames på Autos

Du kan male realistiske flammer på en bil med en airbrush. Du trenger ikke mye for å trekke talent - og du kan kjøpe sjablonger hvis du ikke ønsker å takle tegning. Uansett, sørg for å bruke beskyttende ansikt utstyr og arbeid i et ventilert område. Det er også en god idé å øve på et stykke papp før påføring av maling til bilen din. Du trenger
Papir
Blyant
franske kurve sjablonger
maskeringstape
Goggles
Ansiktsmaske
Airbrush
airbrush maling
Vis mer Instruksjoner
en

Design flammene på et ark. Start med å velge retning flammene vil peke. Frihånd tegne en 3-5 bølgete linjer som peker mot den retningen. Bruk et par forskjellige størrelser av franske kurve sjablonger til kjøttet ut linjene for å gjøre realistiske flammer. Flammene vil se mer ut som et korallrev enn en tegneserie brann. En porsjon av en kurve til bunnen og deretter en annen del av en kurve til toppen av linjen. Variere størrelsen og bredden av flammene.
2

Tape av områder av bilen du ønsker ikke malt med tape og ark.
3

Bruke skisse som et eksempel, legger ut retningsbestemt linjer med en airbrush og gjennomsiktig rød maling. Gjøre dem tykkere i bunnen, fiske din airbrush å avslutte med en tynn linje. Hold den franske kurven i forskjellige vinkler i løpet av disse linjene til kjøttet ut flammene. Bruk en lett berøring og fyll på innsiden av disse innledende flammer. Kontrollere tettheten av fargen ved å styre luftstrømmen med fingeren.
4

Gå over basen med et lag av godteri rødt og deretter bytte til gjennomsiktig oransje. Variere flammene som dekkes og skissert i disse fargene. Bruk de franske kurve sjablonger for å legge et lag av flammer i lys gul. Dette andre sett med flammer som er lagt på toppen vil gi flammene mer dybde. Som før, begynn med retningsknappene bølgete linjer og deretter fylle ut de enkelte flammene med den franske kurven. Alternative størrelser av kurver.
5

Legg en mørk blå kjerne til hver flamme. La den blå å skissere bunnen av flammen med et lys over-spray går opp sentrum for å etterligne ekte flammer.
6

tykkere noen av flammene med et omriss av mørk rød, gul eller oransje . Dette vil skjerpe kantene og gi flammene mer dybde. Tilsett noen flammer som ikke er festet til basen brannen ved hjelp av franske kurven. Til slutt bruker du en lys grå eller grå /blå farge for å gjøre svak røyk linjer for en realistisk finishen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91828.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars