Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hva Engines vil passe en Triumph Spitfire?

The Triumph Spitfire har en veldig stor motorrommet. Dette blir tilfelle, kan en rekke motorer skal ettermonteres i bilen. Noen motorer, som en Ford V-8, er ikke direkte bolt-ins. Ikke bare vil du ha til å endre motorfester, men alle andre komponenter vil måtte endres også. Disse inkluderer fjæring, bremser og kjølesystem og elektriske systemer. Vekt Conciderations

Bemerket Triumph Spitfire forfatter Calum E. Douglas av Triumph Network sier at en rekke motorer vil passe, fra lager motor til en Ford 427 Big Block. De viktigste hensyn er ikke størrelsen, men vekten. Vekten av en standard-motor Triumph ligger 275 pounds. Større motorer veie mer, slik som 427, som veier 701 pounds. Dette er mer enn det dobbelte av vekten av standard motor. Du blir nødt til å sveise i ekstra reisverket, og installere ny suspensjon for å håndtere den ekstra vekten.
TR6 og GT6 Engine

Motoren trenger minst arbeid å ettermontere er Triumph GT6, eller Triumph TR6. Dette er en seks-sylindret motor, fortrenge 2 liter. Dens karakter hestekrefter var 104 hk i sitt siste år av produksjonen, som var 1973. Mange deler er tilgjengelig for denne motoren fra ettermarkedet leverandører. Denne motoren er nesten en direkte bolt-in. Du må skaffe andre deler fra en kassert-ut GT6, slik som kjølesystemet radiatoren og tilhørende slanger. Denne motoren veier om lag 165 pounds mer enn den opprinnelige motoren, så du må skaffe suspensjon komponenter fra en GT6 eller en TR6 å oppgradere suspensjon. Også huske på rammen må forsterkes for å bli brakt opp til GT6 spesifikasjoner.

Amerikanske Engines

fleste amerikanske motorer vil passe inn i motorrommet. For eksempel vil en Ford 3-liters V-6 plass, men du må gjøre omfattende endringer. Først vil de motorfestene må være sveiset på. Deretter vil radiatoren måtte erstattes med en større enhet. Du må også endre overføring til en Ford enhet, siden den opprinnelige overføringen ikke vil bolte opp, vil heller ikke håndtere hestekrefter. Rammen og fjæring vil måtte bli styrket, for å håndtere den ekstra vekt. Du går inn i området av eksperimentelle biler, og en design ingeniør kan være i stand til å hjelpe deg med de nødvendige modifikasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/92000.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars