Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan spray baklykter svart

Sprøyting dine baklykter svart kan forbedre det visuelle utseendet på bilen ved å la lysene å blande inn mer med maling jobb. En viktig faktor å huske på når du male baklys svart er synligheten av dine baklykter for andre sjåfører. Du kan spray dine baklykter svart med mest sikkerhet ved å bruke en gjennomsiktig svart spraymaling, noe som gir en litt mer synlig enn standard svart spraymaling. Du trenger
Gjennomsiktig svart maling
Baklys
skrutrekker
maskeringstape
Newspaper
Såpe og vann
Rag
Vis flere instruksjoner

en

Fjern halen lampe fra bilen din. Baklyktene er festet forskjellig på forskjellige kjøretøy. De fleste av dem vil ha noen skruer som holder dem på plass selv. Skru av noen skruer du se og trekke tilbake på halen lys. Det vil trolig ha noen faner som holder den godt på plass.
2

Rengjør innsiden av halen lys med såpe og vann. Skyll og la det tørke helt. Du vil gjøre sprøyting av halen lys på innsiden av dekselet.
3

Dekk utsiden av halen lampe med maskeringstape. Pass på at den er helt dekket. Du vil ikke ha maling på utsiden av halen lys dekselet.
4

Len baklys dekning mot en vertikal overflate, for eksempel en vegg, slik at den står oppreist. Dekk overflaten bak halen lampe med massevis av avisen.
5

Spray et tynt lag med gjennomsiktig svart maling. Gjennomsiktig svart spraymaling, for eksempel Model Master eller Testors, kan bli funnet på hobby butikker og noen auto butikker. Gjør bremse selv spray til hele indre overflaten er dekket.
6

La halen lys tørke og teste det ut. Det kan ta så mye som 24 timer for baklys tørke helt ut. Når tørr, sette den tilbake på bilen din og se om det er mørkt nok for deg. Få en venn til å bremse for deg å sjekke ut nivået av synlighet.
7

Legg annet strøk. Hvis baklys var lettere enn du ville ha det til å være, kan du alltids legge mer maling. Bare teste mellom hvert lag med maling for å sørge for at du ikke får halen lampe for mørkt til å se dine baklykter gjennom.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91629.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars