Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Slik tilpasser Acura RL

Acura RL er et flaggskip luksussedan. 2011-modellen leveres med en 3,7 liters V6 og 300 hestekrefter med en avansert all-wheel-drive-systemet. Standardversjonen har fem-trinns automatisk girkasse. Foruten disse spesifikasjonene, kan du modifisere bilen etter dine preferanser. Ulike tilbehør kan legges til, og eksteriør og interiør og farge kan endres for å gjenspeile din smak. Instruksjoner
en

Gå til Acura hjemmeside og åpne Acura RL side (se Ressurser).
2

Klikk "Bygg og pris" fra menyen til venstre.

3

Select Acura RL årsmodell, og angi om du ønsker en pakke. For eksempel, starter prisen på Acura RL 2010 med en teknologi pakke på $ 50 450 som i 2010, mens prisen på en Acura RL 2010 med teknologi og CMBS /ACC pakken starter på $ 54,250.
4

Klikk på "Colors"-kategorien. Velg en utvendig og innvendig farge.
5

Klikk på "Tilbehør"-kategorien til å vise alt utvendig og innvendig tilbehør du ønsker. Disse kan omfatte portkanten film, bil dekke, dør visir, cargo net, gulvmatter og en beskyttelse pakken.
6

Klikk på "Summary" kategorien for å se tilgjengelig finansiering og leasing tilbud for den tilpassede Acura RL. Du kan klikke "Be om et tilbud" for å finne ut hvor mye den tilpassede versjonen vil koste etter at skatt og arbeidskostnader.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/92014.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars