Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Slik feilsøker uconnect Bluetooth

UConnect er en funksjon i noen Chrysler og Dodge biler. Den UConnect system lar deg få tilgang til informasjon, samt underholdning. Brukerne kan nyte håndfri, stemme-aktivert ringer bruker telefonen komponent i UConnect. For UConnect telefonen til å fungere, må du ha en Bluetooth-aktivert mobiltelefon. Det er et par grunner til at UConnect systemet ikke vil koble riktig med mobiltelefonen. Jeg ønsker å gjøre dette fra eHow Fellesskapet Se mer som dette

Instruksjoner
en

Bruk en kompatibel telefon med UConnect. Den UConnect Systemet er kompatibelt med mange forskjellige Blackberry-modeller: HTC, LG, Motorola, Nokia, Palm Treo og Centros, Samsung, Sanyo og Sony Ericsson-telefoner. For å sjekke om telefonen er kompatibel, kan du klikke på koblingen i Resources og velg din bil år og modell. Klikk deretter på "Komme i gang" linken øverst på siden. Klikk "kompatible telefoner."
2

Kontroller Bluetooth versjon på telefonen. UConnect vil bare virke med en Bluetooth "Hands-Free Profile", versjon 0.96 eller høyere. Kontrollere versjonen av Bluetooth varierer per telefon. Velg "Innstillinger" fra hovedmenyen på telefonen. Velg "Telefon info eller System Info." Bluetooth-versjonen skal være oppført.
3

Aktiver Bluetooth på telefonen din. Noen telefoner som HTC Imagio, har en Bluetooth-ikonet beleilig plassert i hovedmenyen. Bare klikk på ikonet og velg alternativet for å slå på Bluetooth. Andre telefoner kan kreve at du åpner Bluetooth alternativet i Innstillinger-menyen.
4

Slå på bilstereoen og skriv Bluetooth-paring koden. Når du er i Bluetooth-menyen, aktivere søk eller søkefunksjon. Mobiltelefonen finner nærmeste Bluetooth-aktivert enhet, i dette tilfellet vil det finne UConnect, og liste enheten i telefonens meny. Velg UConnect enheten. Hvis telefonen blir du bedt, skriv inn "0000". Dette er standard hovednøkkel for UConnect system.
5

Pair mobiltelefonen med UConnect. Trykk på "Meny"-tasten på høyre side av radioen. Tildele en firesifret PIN-kode (inn alle fire tall) for denne par ved å bruke radioens skjermtastaturet. Trykk deretter på "Pair." Mobiltelefonen er nå koblet sammen med UConnect.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91995.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars