Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan lage Go Kart Drift Rings

A drift ring er en spesiell form for modifisering for et dekk som gir mer friksjon og samtidig beholde kontrollen over kjøretøyet . Dette er mye tryggere enn å kjøre på en treadless ( skallet ) dekk , og billig å bruke og erstatte for go - karting amatører . Drifting, som bruker momentum av bilen for å gli gjennom svinger, bør gjøres på lukkede baner , omgitt av sikkerhetsfunksjoner som gummiert rekkverk og grensehindringer som dekk . Instruksjoner
en

Mål diameteren og bredden på go-kart i dekkene når det er fullt oppblåst. Diameteren på dekkene dine bestemmer størrelsen på røret du trenger å kutte , men bredden kan bli kuttet til det du trenger .
2

Gå til en jernvarehandel og har en knytte hjelpen du finne acronitrile -butadien - styren (ABS) rør i den riktige diameter. ABS er bedre enn PVC-rør som det er mer fleksible, og både trykk og friksjon motstandsdyktig . Dette rør bør være minst 50 mm tykk. Klippe det har til bredden på dekkene dine , med kantene slipt ned.
3

Deflasjon en av dine dekk, da lå den horisontalt . Plassere en av dine ringer over rim og deflatert dekk . Begynne å fylle dekket på den langsomste innstilling er mulig , og samtidig gli ringen jevnt etter hvert som dekket fylles . Når ringen er i flukt med bakken, og at dekket er helt fylt , er ringen sikker. Sjekk lufttrykket i dekkene for å se om det er tilstrekkelig fylt .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91616.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars