Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan lage Bil Monogram

Bil monogrammer er en sjarmerende tillegg til et bryllup limousin og de ser flott ut på bilen året også. Dette er rett og slett brev-formet klistremerker, vanligvis dine initialer, som er kuttet ut av en selvklebende-støttet materiale. Disse morsomme monogrammer vil gjelde hvor som helst på bilen din, og de kan tilpasses akkurat slik du vil. Hvis du er interessert i å lage dine egne monogrammer til bilen din, tar det bare litt tid og krefter på å fullføre dette prosjektet. Du trenger
Letter sjablong mal
Blyant eller magi markør
lim-støttet klistremerke papir
Exacto kniv
Vis flere instruksjoner
en

spore ut initialene dine ved hjelp av et brev mal på et stykke av lim-støttet klistremerke papir ved hjelp av en grafitt blyant eller tynn magi markør. Gjøre linjene mørkt nok, slik at de er enkle å følge.
2

Fjern malen og inspisere arbeidet. Hvis du har overlappende linjer på brevene dine, sørg for at du vil være i stand til enkelt å følge de linjene du trenger å kutte. Markere linjene du skjærer ikke (hvis det er noen) med en "x".
3

Skjær brev ut ved å spore langs linjene med en skarp Exacto kniv. Følg linjene nøye og kutte helt ut til kantene på hver kryssende linje av hver bokstav.
4

forsiktig skrelle brevet monogram fra limet-støttet klistremerke papir. Plasser bokstavene på siden av bilen og glatte bokstavene, fjerne alle bobler og luftlommer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91792.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars