Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan legge til Accent dekaler til din bil

Accent dekaler uttrykke din individualitet og samtidig forbedre stilen og utseendet på bilen din. En enkel vinyl aksent merket kan brukes av omtrent alle, men mer kompliserte aksent design, hvis du ikke har hatt mye erfaring med bil grafikk, krever forskning og praksis. Du trenger
såpe og vann
Vinyl aksent dekaler
Målebånd
malerens tape (valgfritt)
Grease blyant
Logg lage nal
Sock
Blow tørketrommel eller varmepistol (valgfritt)
Isopropylalkohol
lofri klut
Vis flere instruksjoner
Installasjon
1 Fjern all skitt på bilen.

Rengjør merket område på bilen med såpe og vann. Ikke bruk et rengjøringsmiddel eller vinyl klistremerke kan ikke bindingen skikkelig til overflaten av bilen. La det lufttørke.
2 Når du søker en mindre aksent, spiller det ingen rolle hvor du starter det.

For store aksent dekaler, start på baksiden av kjøretøyet og jobb deg fremover. Gjør eventuelle nødvendige overlapper en åttendedel tomme.
3 Unngå dørhåndtak og hull.

Mål aksent klistremerke. Mark med et fett blyant eller strimler av malerens tape det eksakte området hvor vinyl decal aksent vil gå. Fest vinyl klistremerke med maskeringstape på bare én side, noe som skaper en hengsel.
4 Seal båndet med fingeren.

Kjør maskeringstape hele og nøyaktige lengden på vinyl aksent klistremerke. Ikke la båndet for å strekke seg over kanten av grafikken.
5 Løft aksent merket forsiktig eller det kan løsner fra overflaten av bilen.

Løft den andre enden av den grafiske aksent merket opp og fjern papiret backing, som starter i noen untaped hjørne. Ikke la merket berøre overflaten av bilen ennå.
6 A sokk beskytter billakk mot riper. p Med en nal pakket inn i en sokk, fest kanten av vinyl klistremerke til bilen like under tapet kanten. Stoppe og starte på nytt, løfte opp på den grafiske hvis merket begynner å rynke, eller du kan skrukk aksent klistremerke.
7 Ta deg god tid når du søker aksent dekaler.

Hold untaped slutten av grafikken aksent merket med en liten dukkert i avisen. Lette vinyl klistremerke på overflaten av bilen, bruker nal i en 45-graders vinkel.
8 Heat strtches vinyl.

Conform til kurver ved å dra og strekke aksent merket forsiktig. Hold aksent merket stram og bruke en åttendedel tomme av den grafiske gangen med en nal i en bue bevegelse. Påfør varme med et slag tørrere eller varmepistol satt på en lav innstilling om nødvendig.
9 A 90-graders vinkel.

Bruk en 90-graders vinkel når dekker over fordypninger. Ta tak nalen horisontalt kiler vinyl til innrykk.
10 Popping luftbobler kan la synlige åpninger i dialekten merket senere.

Kjør nalen horisontalt og vertikalt over vinyl klistremerke. Fjern luftbobler med hjørnet av nal, fra boblen utover mot kanten av vinyl.
11 Skarpe gjenstander kan ripe lakken.

Fjern maskeringstape. Starte når som helst hjørne av pre-maske tape. Trekk pre-maske tape sakte i en vinkel. Hold båndet nær overflaten av bilen eller den grafiske aksent merket kunne trekke av. Bruk aldri en kniv eller en skarp gjenstand til å lirke opp pre-maske. Bruk neglen eller nal.
12 Lint kan føre heftproblemer for aksent dekaler.

Fjern eventuelle malerens tape eller fett blyant guider. Bruk isopropylalkohol og en lofri klut fjerner fett blyantstreker. Ikke gni over aksent merket med alkohol.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91941.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars