Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Slik installerer du en Dual lyddemper

Lyst til å gi deg bil som nesten helt ny følelse? Prøv å installere en dual lyddemper. Dette er et mye brukt taktikk for å oppnå en bedre ytelse eksosanlegg og også for å spre kjøretøy støy. En dobbel eksospotte åpner for bedre gass kjørelengde, økt hestekrefter og bedre motorytelse. Bilentusiaster over hele verden bruker doble lyddempere på grunn av dette. I noen få trinn kan du installere en dual skjerf og nyte den oppgraderte versjonen av bilen. Du trenger
Dual lyddemper Sett
Ramper /Jack Stand Vis
Wrench
Glidemiddel
baufil
Flere Instruksjoner
en

Raise bilen opp fra bakken ved hjelp av ramper eller bukker. Løft bilen nok for deg å krype under det uten noen problemer. Sett bilen på parkeringsbremsen, blokker hjulene og bruk vernebriller og hansker før du får under bilen.
2

Finn eksisterende skjerf, som skal være en avlang formet container plassert inne i rørsystemet. Påfør et smøremiddel grundig til de fire mutrene plassert rundt katalysator og bruke en fastnøkkel til å fjerne dem. Påfør en baufil til å kutte rørene kommer fra og går til den eksisterende lyddemper.
3

Ta av til venstre opp eksosrøret av bilens eksos røret. Fjern de respektive endene av slangen slik som å installere og montere dual skjerf lett.
4

Slip i en enkelt enden av den nye skjerf rundt eksos slangen som er igjen der etter eksosrøret er fjerning. Pakk skjerf stropper rundt den oppblåste hjørne av lyddemperinngangen røret og plasser tidligere eksisterende eksosrør mot den nylig installerte slange innløp. Sikre opprettholdelsen av et enkelt moment på lyddemperen stropp nøtter samt en tett passform på stroppene for å skape en lekkasje gratis obligasjon.
5

Place i eksosrøret slutten av eksos slangen i åpningen av lyddemperen. Re-posisjon hengeren krok av eksos inn i respektive eksos henger. Stramme stroppene rundt eksisterende eksosrør eksos slangen slik at det gir en fast lås til åpningen. Koble den gamle eksos henger. Bruk en skiftenøkkel til å feste alle klemmene og nøtter tilbake til eksosanlegg som fast og tett som mulig.
6

Ta rampen eller jekkfoten å senke ned bilen tilbake til bakken. Ta bilen for en prøvekjøring. Du vil høre en annerledes og dyp lyd av dual eksosanlegg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/92094.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars