Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Slik installerer M3 Side View Mirrors

BMW M3 er ytelsen versjon av standard 3-serie. Utviklet av BMWs Motorsport divisjon, har M3 mange funksjoner som skiller den fra de mer vanlige 3-serien, inkludert en spesielt utviklet motor, bedre fjæring og bedre bremser. M3 har også endret interiør og eksteriør trim. En vanlig oppgradering gjort av eierne av standard 3-serie er installasjon av de sporty M3 utvendige speil. Du trenger:
Socket sett og skralle
Torx bits
Wire strippere, Elektrisk tape, Elektrisk kontakter
M3 utvendig bakspeil
Vis flere instruksjoner

en

Fjern trekantet plastbiten plassert på innsiden av døren, motsatt av sidespeilet av BMW. Trekk toppen av stykket bort fra døren med fingrene for å slippe pinnen som fester den til døren. Skyv stykket opp og ut for å fjerne det.
2

Fjern stjerne-formet skruene som holder døren panelet på plass. Det er tre av disse skruene i armlenet, og de er enkle å fjerne: Det ene ligger bak dørhåndtaket, og er skjult av et plastlokk som må nøye pried av, en andre skruen er plassert bak stykket som har den "AIRBAG" logo på. Fjern plastbiten som dekker skruen ved å lirke den ut med en liten, flat skrutrekker. Den tredje skruen skal være synlig.
3

Trekk av døren panel ved å starte i øvre, hjørne i nærheten av bakspeilet og jobbe deg rundt omkretsen av døren panel. Panelet holdes på plass med klips og vil komme rett av. Skyv døren panel opp og over dørlåsen og bort fra døren. Koble døråpner kabelen som går til dørhåndtaket, samt ledningsnett.
4

Koble ledningsnettet som går til bunnen av bestanden bakspeilet. Benyttes en mansjett for å fjerne de to 10-mm bolter som fester bunnen av speilet til døren. Fjern speilet fra døren.
5

Koble ledningsnettet til den nye speil. Hvis ledningsnettet for speilet ikke samsvarer med en på bilen, bør du være i stand til å matche de fargede ledninger på de to seler. Strippe ledningene med en wire stripper og ledningene kobles med elektrisk tape eller ledningskontakter. Pakk opp noen ledninger som ikke brukes og brette dem ut av veien.
6

Sett døren panel ved å trykke den tilbake mot døren, slik at alle klippene er skikkelig festet og at de alle klipp inn i hullene i døren. Installere alle skruene og deretter installere plastdekslene som skjuler dem. Skift den trekantede stykke motsatt speilet ved å skyve på den nederste kanten og klipping ved stolperoten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91815.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars