Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan slår jeg opp Turbo i Audi mitt?

Slå opp ladetrykket på Audis turbolader kan gjøres ved å installere en enhet som kalles en boost controller. Denne enheten kroker opp til turboladeren system og lar deg justere mengden lufttrykk, eller øke, at turbo er å sette ut. Fra fabrikken, kan mengden av boost som er utgående settes konservativt lavt for å unngå langvarig skade på motoren og slitasje. Mange turboer er i stand til å sette ut høyere løft enn det som er angitt på fabrikken ved hjelp av en boost controller. Du trenger
Metric skiftenøkkel satt
Metric pipenøkkel satt
Wire stripping verktøy, Elektrisk tape
Vis flere instruksjoner
en

Bestem plassering for boost controller inne Audi ditt. Mange boost kontrollerne kommer med et dashbord brakett som gjør at du kan plassere boost controller nær fabrikkmontert kontrollpaneler i bilen.
2

Få tilgang til turboladeren, som ligger under motoren på leder av eksos-systemet, ved å fjerne luften boksen og spyling materiale som er knyttet til den og motorens inntak manifold. Ved å fjerne disse delene, kan du enkelt manipulere slanger og koblinger på turbo som diktert av din boost kontrolleren ledningsnett instruksjoner.
3

Finn wastegate ventil som er montert på toppen av turbo montering. Dette er en U-formet enhet som styrer hvor mye luft som går inn og ut av turboladeren. Koble fra eventuelle slanger som fester ventilen til turboladeren.
4

Koble aktuatoren av boost controller til wastegate frekvens ventilen. De spesifikke tilkoblingsveiledning variere mellom modeller av boost-kontrollere og modeller av Audis som er utstyrt med turbo.
5

Koble innspill slangen for boost controller til turbo. Du kan bruke eksisterende spyling som er festet til innløpet til turbo å feste inn slangen.
6

Kjør ledningene fra boost kontrolleren aktuator gjennom et hull i Audis brannmur, som den barrieren som sitter mellom motoren bay i din Audi og interiør. Det er eksisterende ledningsnett hull i brannmuren som du kan bruke. Kjør ledningene til økt kontroll enhet som du har montert på interiøret i bilen din.
7

Sett luften boksen, inntak rør og andre deler som du kanskje har fjernet for å få tilgang til turbo på Audi din, så lukk panseret.
8

Følg ledninger retninger beskrevet i bruksanvisningen for din spesifikke boost controller å koble ledningen som kommer fra motorrommet til økt kontroll enheten selv . Du må kanskje fjerne isolasjon fra ledninger ved hjelp av ledningen avmantlingsverktøy. Bruk elektrisk tape for å sikre og isolere eventuelle nye elektriske forbindelser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/92118.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars