Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan er Car Vinyl Made?

Bil vinyl etableringen bruker to separate prosesser, noe som gjør to forskjellige graderinger av bilen vinyl. Cast vinyl gir mindre svinn, er tynnere og mer holdbar enn valset. Calendered er billigere å produsere og ikke et godt valg for bil vinyl applikasjoner. Plast
Polyvinylchloride er også kjent som PVC.

Bil vinyl er laget av en polyvinylklorid polymer, et ofte produsert plast stoff som kan smeltes og formes. Polyvinylklorid er mye brukt i en rekke plastprodukter. Tøff og smidig, er polyvinylklorid en av de råvarer som brukes for vinyl bil dekaler.
Bilder Andre ingredienser
Vinyl bil filmen er laget for å bøye.

Plasticizers er lagt for å gjøre vinyl fleksibel. Pigment blir deretter tilsatt til polymeren fordi polyvinylklorid er typisk klar med et blåaktig skjær. Andre tilsetningsstoffer og fyllstoff er tatt med for å beskytte mot UV-stråler og andre vinyl-ødelegge materialer. Kvalitet avgjør vinyl holdbarhet.
Cast Vinyl
Cast vinyl regnes som høy ytelse.

cast metoden som brukes for å skape en høyere grad av vinyl, gir bedre fleksibilitet for montering på biler enn kalandrerte metoden. I støpt vinyl, blir råmaterialer blandet i en forutbestemt rekkefølge, hastighet og tid danne en flytende blanding, organosol. Den helles på en avstøpning ark, som er bakt og fjerner oppløsningsmidler. En klebende belegg påføres solid film.
Kalandrerte Vinyl
Stålruller komprimere polymer i ark.

kalandrert eller mellomliggende vinyl, er dannet uten løsningsmidler. Den vinyl blir blandet og oppvarmet til en smeltet tilstand og mates gjennom en dyse. Den vinyl passerer gjennom polert stål ruller, flate ut vinyl.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91937.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars