Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Tips for å male et motorrom

Et fullt tilpasset bil gjenspeiler visjonen om bileieren. Det gjenspeiler en holdning av entusiasme om bil og en følelse av kreativ lidenskap som er enestående av andre standardfarger biler. Tilpasse vanligvis omgir legge utvendig maling, felger og dekk og interiør møbeltrekk - og noen ganger motoren. Men mange bileiere forsømmelse motorrommet, som vil forbli dekket i olje og fungerer som en distraksjon fra den generelle tilpasning av kjøretøyet. Fjern motoren din

Du trenger faktisk ikke trenger å fjerne din motor, men det gjør jobben mye enklere. For ytterligere instruksjoner om hvordan du fjerner din motor kjøpe en bil reparasjon manual for merke og modell. Sørg for å fjerne alle komponenter montert på fender forklær.
Prep kjøretøyet

prepping innebærer maskering deler av bilen som vil forbli umalt med tape og avis. Primært tape avisen rundt toppen av fendere og undersiden av panseret (hvis du ikke allerede har fjernet).
Cover Your Work Space

unngå sprøyting lakken på din oppkjørselen betong eller andre underlag, dekke den med avispapir eller annet materiale som en malers klut.
Vask motoren din Bay

Avfett motorrommet. Deretter spray motorrommet med vann. Ta en skrubb børste og vaskemiddel (som oppvaskmiddel) og skrubb olje og rusk av motoren bay. Du kan legge til mer avfettingsmiddel om nødvendig. Etterpå bruker Scotch Brite slipeplater til sand ned veggene i motorrommet. La din motorrommet helt tørt.
Paint Your Engine Bay
p Hvis du har planer om sprøyting motoren din en annen farge enn svart, få en boks med primer og spray det på motorrommet først. Deretter spray motorrommet med Rust-Oleum maling. Rust-Oleum maling kommer i en rekke farger, men hvis du kjører bilen din ofte er det best å bruke svart maling siden det vil skjule oljedrypp og andre dystre bedre enn en lysere farge.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91769.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars