Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hvordan erstatte de pinstripes på en bil

pinstripes har vært et populært tillegg til sidene av biler og lastebiler i mange år. De fleste pinstripes nåde kjøretøyer i form av vinyl grafisk sett. Over tid, vinyl grafikk begynner å skrelle bort og krever erstatning. Noen bileiere kan også lyst på en endring av design. Det er relativt lett å fjerne gamle vinyl pinstripes, og legge til nye design er en enkel oppgave som de fleste gjør-det-selv-mekanikere kan fullføres. Du trenger
Varmepistol
Degreaser
Cloth
New vinyl pinstripes
maskeringstape
Chalk
Spray flaske med varmt såpevann
Gummi Bladed nal
Pin
Vis flere instruksjoner
en

Plug en varmepistol til en strømkilde og hold munnstykket seks inches bort fra den ene enden av den gamle vinyl pinstripes. Aktiver bryteren og flytt varmepistol sakte langs lengden av grafikk. Hold pistolen flytte for å sikre lakken ikke overopphetes og boble. Trekk av den gamle pinstripes ved tucking en fingernegl nedenfra slutten og trekke grafikken mot deg. Fjern overflødig lim ved å vaske over skjermens overflate med en klut fuktet med avfettingsmiddel.
2

Tørk langs lengden av panelene for å fjerne støv og forurensninger, fordi en helt ren overflate er nødvendig for optimale resultater. Plasser vinyl grafikk langs lengden av kjøretøyet, holder papiret bak på plass. Fest pinstripes til bilen med maskeringstape med jevne mellomrom og stå tilbake fra panelene å sørge for at de peker riktig vei.
3

Bruk kritt for å gjøre merkene rundt kanten av vinyl grafikk for å hjelpe finne sin posisjon senere. Fjern pinstripes og legg dem til side inntil nødvendig. Suge sidene av bilen med varmt såpevann og sørge for at overflaten holder seg fuktig mens pinstripes er brukt.
4

Fjern den beskyttende baksiden fra vinyl grafikk for å avsløre limet under. Plasser pinstripes på plass og skyv dem over den våte panel overflaten før de faller innenfor omkretsen av kritt merkene. Stå tilbake og gjennomføre en avsluttende visuell inspeksjon for å sikre grafikken er i riktig posisjon.
5

Ta en gummi-blader nalen og plassere den bredeste kanten i den ene enden av pinstripes. Trykk hardt ned og dra nalen langs lengden av grafikk for å fjerne vannet under. Vær spesielt oppmerksom på lommer av luft og sørg for at bladet på sprederen tvinger bretter og rynker ut på kantene. Fortsett til grafikk lå flatt på panelet og tørk vekk overflødig vann.
6

La grafikken å følge panelet før du utfører en annen inspeksjon. Bruk den skarpe poenget med en nål for å stikke hull luftbobler og tørk kanten av bladet over løftene vinyl å utvise luften og for å sikre den grafiske sitter godt fast til panelet.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91622.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars