Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Slik fjerner Rust skala fra A Gas Tank Interiør

Rust kan påvirke alle deler av et kjøretøy, og når den treffer gasstanken, kan du ha noen store problemer. Hvis rustet metall går inn i drivstoffsystemet, kan det ødelegge drivstoffilter, pumper og til og med motor i seg selv. Fjerne rust skala fra innsiden av tanken tar noen merkelige taktikk, men du kan gjøre jobben på en ettermiddag. Du trenger
3/8-inch skralle og stikkontakter
Flathead skrutrekker
to meter lang kjede
Metal vask produkt sammenligning Etsning produkt sammenligning Gass tank tetting kit

Vis flere instruksjoner
en

unbolt gasstanken fra baksiden av kjøretøyet ved hjelp av 3/8-inch skralle for stroppene og en flat skrutrekker for slangene. Hvis det fortsatt er drivstoff i tanken, hell den i en gass kan eller kast den på riktig måte.
2

Place kjeden inne i bensintanken, og plukke den opp for å riste den. Kjeden spretter rundt på innsiden av gasstanken vil løsne flassende rust fra innsiden av tanken, som vil få den løse ting ut av veien.
3

Hell ut flassende rust skala at kjeden løsnet fra tanken og fjerne kjeden.
4

Hell metall vask produktet inn i tanken. Dette kommer til å rense overflaten av tanken og gjør den klar for etsing. Tvinn rundt tanken slik at produktet kan strøk alle overflater. Hell ut overflødig metall vask.
5

Hell etsning produktet i tanken og la den til å fungere. Du ønsker å vri tanken rundt slik at produktet kan frakk alle overflater.
6

Hell gasstanken sealer inn i tanken, og rull tanken rundt slik fangstskuta kan kontakte alle overflater. Dette kommer til å belegge innsiden av tanken og la det bli rust-fri for en lang periode.
7

La gasstanken fangstskuta tørke i henhold til instruksjonene på pakken. Så tanken er klar til å brukes igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91802.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars