Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Hva er Car Body Filler ?

Brukt i praktisk talt alle typer karosseri som kan gjøres , er sparkel en viktig del av hot rod universet . I motsetning til hva en mekaniker kanskje si , kroppen butikker bruker nøyaktig samme typer fyllstoff som er tilgjengelige for alle. Polyester /plast

Går av generisk varenavn Bondo , er polyester sparkel en todelt forbindelse som bruker en katalysator for å kjemisk herde klissete gørr i bøtta til en hard , slitesterk plast . < br >
Søknader om Plastic filler

Plastic filler brukes i praktisk talt alle karosseri programmet fra kollisjon reparasjonsarbeid til fabrikkens prep jobber.
< br > Fordeler med plast filler

Plastic filler gir en glatt , hard substrat for primer for å holde seg til , og gjør at selv en nybegynner bodyman å dekke urenheter i bilens metallarbeid før maling .


Metal Filler

Sjelden brukt , har teknikken med å bruke smeltet bly å fylle i skjøter og hulrom mellom panelene eksistert så lenge i bil . Med sitt lave smeltepunkt, lav viskositet ved temperatur og høy malleability når det har herdet , gjør bly lodd en perfekt filler for den tilpassede bilen artist.
Advarsler

Plastic filler bør aldri brukes til å fylle rust hull eller store kroppen mangler .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91679.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars