Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Skjær intercooler Eksos Tips

Intercooler systemer er luft-til-luft eller luft-til-væske varme utveksling som gir konstant avkjøling for kompressormatet forbrenningsmotorer. Biler er kompressormatet når luftkompressorer brukes til å gi mer oksygen enn normalt, slik at større forbrenning å skje innen forbrenningsmotorer. Skjær mellomkjøler eksos tips er tips plassert på endene av eksos-systemet av et kjøretøy som ikke bare slipper avfallsprodukt fra bilen, men også tillate intercoolig prosess skal skje. Skjær intercooler eksos tips er designet for å passe inn på en hvilken som helst eksosrøret slik at enhver bileieren er i stand til å kjøpe og bruke dette tipset. Disse eksos tips kommer i forskjellige utførelser, slik at de kan appellere til forskjellige bileiere. Borla 20132

Noen intercooler eksos tips har finner i sine tips som kule og kondenserer avgasser. Dette reduserer motstanden at eksosen er plassert under. Den Borla 20132 er en type eksos spissen som har disse kjøleribbene, ifølge Summit Racing. Kuttet tips er skråstilt og har en ikke-valset kant. Spissen er firkantet.
Borla Intercooler Eksos Tips

I mange tilfeller er disse tipsene polert til et punkt der de ser ut som speil. De er laget av rustfritt stål, men de er sveiset på en måte som gjør dem ekstra holdbar. Den Borla Intercooler Eksos Tip er i rustfritt stål, men ikke så polert som Borla 20132. Denne spissen har to utløpsrør i stedet for ett. Spissen er sylindrisk, glatt og har en flat kant.

Gibson Sport Truck Flame Eksos

Eksos tips er også designet for å endre lyden av eksos å dempe lyden av forbrenningsmotoren. Disse tipsene er vanligvis laget for å motstå rust og sprekker. The Gibson Sport Truck Flame Eksos tips er veldig bra for dette. Spissen har en veldig firkantet, kantet kuttet tips og er laget av rustfritt stål.
Gibson Turndown Eksos

Gibson Turndown Eksos tips er designet for å blåse eksos ned mot bakken. Dette tipset er meget slitesterk og vil ikke rust eller flasse. Dette er bra, siden spissen ser veldig skinnende med sin polert finish.
Borla Square Angle-Cut Intercooler Eksos

Borla Square Angle-Cut Intercooler Eksos Tip er designet for å passe på de fleste slangene. Dette tipset har en vinkel /slash cut design. Spissen inneholder fremtredende finnene som lett kan sees av alle som ser på spissen.
Magnaflow Dual Oval Valsede Angle-Cut Eksos

Magnaflow Dual Oval Valsede Angle- Skjær Eksos spissen har doble eksosrør som er sylindriske, flat og bred, noe som gir hullet der eksosen slippes en oval form.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/91868.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars