Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> tilpassede Cars >> Content

Kan jeg sette en stempelmotor i en RX - 7?

Mazda RX - 7 har plass til en tradisjonell stempelmotor , men noen endringer er nødvendig . Vellykket swaps er gjennomført for alle tre RX - 7 generasjoner: de FB, FC og FD biler . Chevy V8 Swaps

grunn av deres ubiquity og hauger av makt , har noen moderne Chevrolet V8 funnet veien inn i FB, FC og FD biler. Den LS1 V8 fra Camaro og Corvette gjør en spesielt fristende kandidat på grunn av sin høye effekt og relativt lave kostnader for oppføring. Custom fabrikasjon vil være nødvendig for drivverket og chassis komponenter til en større , tyngre motor.
Andre Engine Swaps

Andre motor bytteavtaler er mye mindre vanlig enn V8 stempelmotorer som den roterende har rikelig med ytelse potensial uten en swap, spesielt i FC og FD . Custom Pakkene er tilgjengelig for Ford 2,3-liters turbo og Nissan V6-motorer , blant andre.

Fordeler og ulemper

Den primære fordelen med en swap er å produsere mer kraft enn den roterende er i stand til. Den tredje generasjon RX -7 twin- turbo roterende har så mye potensial som en swap er mindre ønskelig . Spesiell oppmerksomhet må rettes mot fjæring og styring geometri. RX- 7 chassis ble bygget for en liten rotasjonsmotor , ikke en stor gass Guzzler .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/customized-cars/92098.html

Previous:
Next:

tilpassede Cars