Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Slik fjerner en Rear Bumper Cap på en 2002 Ford Windstar

The Windstar, som Ford utgitt i 1995 årsmodell, var den første virkelige minivan automaker tilbudt sine kunder. Før det ble lansert, har Ford tilbyr Aerostar van, men det var mer av en "tweener type van - ikke helt full størrelse og ikke helt en minivan - selv om det ble klassifisert som en minivan. 2002 Windstar kom standard med lakkert i bilens farge foran og bak støtfanger dekker, slik at de matchet bilen perfekt. Bytte ut den bakre støtfangeren dekselet er grei, når du finner alle sine fester. Du trenger
Floor jack
Jack står
Flat-skrutrekker
Socket satt
Ratchet
Vis flere instruksjoner
fjerning
1

Hev baksiden av Windstar av bakken med et gulv jack og skyv bukker under bakhjulsoppheng. Senk Windstar på bukker.
2

Crawl under bakre støtfanger og finne de tre pin-type stopperne fester undersiden av støtfangeren. Lirk midten av hver pin utover med en flat skrutrekker til den stopper, deretter lirke hvert klipp ut av støtfangeren dekselet.
3

Se på den delen av støtfangeren som går inn bakhjulet godt og finne de tre skruene. Fjern disse tre skruene med en skralle og socket. Gjenta sin skritt på den andre siden av støtfangeren.
4

Åpne den bakre luken og ta ut de fem skruene langs toppen av støtfangeren med en skralle og socket. Trekk støtfangeren bakover til du kan få tilgang til parkeringshjelp sensor ledningsnettet, hvis montert. Trykk og hold låse knappen på ledningsnettet, og koble ledningsnettet fra støtfangeren.
5

Fjern bumper deksel fra kjøretøyet.
Installasjon

6

Plugg parkeringshjelp sensor ledningsnettet i kontakten på støtfangeren cover, hvis montert. Sett støtfangeren dekselet på støtfangeren bak rammen.
7

Stram de øvre skruene med en skralle og socket, og lukke bakluken.
8

Linje opp skruen hull i støtfanger med de i hjulet godt og stram de tre skruene med en skralle og socket. Gjenta dette på den andre siden av støtfangeren.
9

Crawl under van og linje opp låsepinnen hullene på undersiden av støtfangeren dekselet med de på støtfanger ramme. Sett inn pin-stil stopperne inn i støtfangeren dekselet og trykk på midten pinnene inn i holderne til den stopper.
10

Hev baksiden av Windstar av jack står med et gulv jack og fjern jack står. Senk bilen til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63643.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair