Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Slik fjerner du bakaksel Fra en Polaris Sportsman

Den bakre fjæringen på Polaris ATV består av støtdempere, huber, lagre, og fjærer. Hver komponent krever periodiske kontroller for løse bolter, revet støvler og bøyde stenger. Bakakselen på bilen er intet unntak. Polaris er bygd for å håndtere de tøffeste veier, hindringer og kjøreforhold. Av og til den bakre aksel kan lide skade og må fjernes. En erstatning aksel kan kjøpes hos din lokale Polaris forhandler for reparasjon hjemme. Du trenger
Stikknøkkel
Hydraulisk jekk
Vis flere instruksjoner
en

Plasser Polaris på flat mark og blokkere forhjulene fra å flytte uansett. Ved hjelp av en hydraulisk jekk, heve bak på bilen i luften.
2

Bruk en pipenøkkel, fjern de fire mutrene som holder hjulet på plass. Ta av hjulet. Trekk hjulkapselen rett av akselen. Fjern og kast splinten. Fjern kronemutteren og skiver på bakakselen ved hjelp av en pipenøkkel.
3

Fjern bolten og selvlåsende mutter som fester øvre kontroll arm til bakakselen peiling carrier ved hjelp av en socket skiftenøkkel. Hold på bakakselen og trekk av den bakre hub. Før du fjerner bakakselen er, merk akselen er med og "R" eller "L" for å sikre riktig aksel erstatning.
4

Hold bakakselen rett ut fra girkasse. Trekk kraftig utover på bakakselen for å løsne den indre CV joint låseringen fra girkasse drivtannhjul. Fjern bakakselen fra rammen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63568.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair