Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan søke enkelt scenen Paint Over Clear Coat

Ett-trinns maling er en type billakk som bare krever ett trinn. Malingen blandingen krever ikke et klart belegg malt på toppen av grunning for beskyttelse, fordi basen og klarlakk er blandet sammen. Mange biler har eksisterende klarlakk oppå basen strøk, men hvis du ønsker å male bilen med en enkelt scene maling, trenger du ikke å fjerne all gammel maling. Du kan søke enkelt scene maling over klarlakk maling etter å ha fulgt noen skritt for å sikre god dekning. Du trenger:
400-sandpapir
800-sandpapir
Vann
Wax og fett remover
Mikrofiber håndkle
maskeringstape og papir
trinns maling

Vis flere instruksjoner
en

Sand hele bilen med 400-sandpapir. Hold hånden flat mot bilens overflate og sand jevnt. Dette fjerner det øverste av en klarlakk laget og gjør det lettere for den en-trinns maling til å følge. Malingen vil ikke følge godt til en blank klarlakk som ikke har blitt pusset.
2

Bruk 800-sandpapir til sand bilens overflaten igjen. Hold sandpapir søkkvåt mens sliping. Hold en treg kjører vannslange over sandpapir mens sliping, eller kontinuerlig dunk sandpapir i en bøtte med vann. Dette holder slipestøv fra å bygge opp og sette dype riper i overflaten. Den 800-sandpapir fjerner de dypere riper benyttet i en klarlakk med 400-korning papir. Skyll bilen når du er ferdig sliping. Vent til hele bilen tørke helt.
3

Place maskeringstape og papir over alle områder som ikke vil bli malt. Dekke vinduet glass, lys, trim, dekk og felger, viktige hull og speil. Tørk bilen ned med voks og fett remover og en microfiber håndkle. Dette fjerner eventuelle gjenværende voks partikler fra gamle rengjøringsmidler eller fett fra fingrene dine. Fingeravtrykk er ikke synlige på pusset overflate, men vil dukke opp som et smøre under tørket enkelt scene maling.
4

Spray 03:57 strøk av enkelt scene maling på bilens overflate, holder Sprøytelakkerer 6-8 inches fra overflaten. Bruk venstre til høyre slag, ikke opp og ned. Hold strøk tynne for å unngå runs i malingen. Vent 10 minutter mellom hvert strøk. Fjern forsiktig maskering papir og tape før malingen tørker, slik at papiret ikke blir sittende fast til overflaten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63480.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair