Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Kollisjon Repair Informasjon

Du betaler for kollisjon reparasjon dekning i bilen din forsikring, men hvis du ikke tar ansvar når det er en ulykke, kan du få snytt og bilen kan ikke få skikkelig reparert. Uavhengig av hvem som er på feil - du eller den andre fyren - du trenger å vite hvordan du skal håndtere ditt kollisjon reparasjon prosessen fra start til slutt. Misforståelse
p Hvis du er involvert i en kollisjon, og behovet reparasjoner, er du ikke på nåde av forsikringsselskapet (din eller deres) som skal være ansvarlig for settling din påstand og betale for reparasjoner. Så ikke gjør den falske antakelsen, selv om ulykken var din feil. Og du trenger ikke å gå med reparasjon selskapet de anbefaler enten (se referanser)
Hensyn

Før du faktisk involvert i en faktisk kollisjon. - og virkelig trenger reparasjoner - er når du trenger å se på reparasjon dekning beløp, leiebil dekning, og egenandeler. Etter det faktum vil være for sent å minimere out-of-pocket utgifter du kan pådra seg som følge av en kollisjon, selv om det ikke er din feil. Så forberede seg på forhånd, noe som begrenser den potensielle risikoen økonomisk.
Warning

Ikke la forsikringsselskapet, den andre fyren selskap (hvis han er ansvarlig ) eller verksted for å forsøke å tvinge deg til å bruke forskjellige produsentens deler (som en billig erstatning), nekter å reparere bilen til samme stand den var før kollisjonen, eller forsøke å tvinge deg til å godta reparasjoner hvis de gjør ikke møte dine forventninger og hva som ble avtalt.
Time Frame

kollisjon reparasjoner ikke bør starte før du har prøvd ut omtrent to eller tre estimater for skade deg selv fra verksteder du stoler på og fått en fra ansvarlig forsikringsselskap (din eller de andre gutta). Deretter kan du sammenligne deres tilbud til ditt og møtes på midten. Forsikringsselskapet har å restaurere bilen til sin tidligere verdi ved å erstatte det som er skadet og ved hjelp av egnede deler, noe som kan ta tid å få.
Betydning

Før din kollisjon reparasjoner, har en avtale om å nås først om type deler som skal brukes, hvilke cane være den samme som før eller erstatning, som skal gjøre reparasjoner, noe som ville være det selskapet du funnet eller en de anbefalte, og hvem er ansvarlig for at arbeidet er gjennomført innen reparasjon selskap på gang, og som avtalt. Hvis du velger å henvise disse beslutningene til den ansvarlige selskapet vil du miste kontrollen over din kollisjon reparasjonsprosessen og kan ikke få bilen som avtalt tid klok eller reparert tilsvarende.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63374.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair