Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Instruksjoner for å reparere Auto Clear Coat Paint

Den klare strøk maling på et kjøretøy legger et lag av skinnende beskyttelse til bilens basen strøk maling. Støvpartikler og selv små nedfarter i klar-coat maling kan påvirke finish. Reparere klar-coat maling ved å følge noen enkle instruksjoner. Du trenger:
800-sandpapir
1000-sandpapir
Vann kilde
Chamois
Væske rasping sammensatte
Buffer
Vis mer Instruksjoner

en

Parker bilen i sollys hvis mulig slik at du lett kan oppdage de områdene som trenger reparasjon. Svakt lys skjuler skade på en klar finish.
2

Fukt 800-sandpapir og begynne sliping av klarlakk maling. Hold sandpapir våt med en konstant strøm av vann fra en vannslange, eller ved kontinuerlig å dyppe sandpapir i en bøtte med vann. Hold hånden flat og gni sandpapir over overflaten så jevnt som mulig.
3

Skyll hele slipte området, som nå ser litt kjedelig. Sand området igjen med 1000-sandpapir og vann. Skyll bilen og deretter tørke det når du er ferdig.
4

Hell en liten mengde væske rasping sammensatte på ren pute av en rasping maskin. Buff hele området som ble pusset før det skinner. Bruk mer sammensatt etter behov. Den rasping sammensatte og friksjon av buffer gjenoppretter glans tilbake til klar-coat maling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63439.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair