Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Slik reparerer en Dent på en støtdemper til en 2003 Grand Marquis

De støtfangere i bilen er de delene som blir skadet oftest. Enten det er en liten ding fra en handlevogn på en parkeringsplass eller en stor bulk fra noen bak ender du i trafikken, kan du reparere det selv. Verksteder kan lade hundrevis av dollar for reparasjoner til støtfangeren på en 2003 Grand Marquis. Du kan reparere støtfangeren på bare noen få timer eller mindre med verktøy og materiell finnes på din lokale bildeler butikken. Du trenger
Ratchet
10mm socket
Phillips skrutrekker
Body hammer
600 sandpapir
Spray primer
Spray maling
Spray klarlakk maling

Vis flere instruksjoner
en

Fjern støtfangeren ved å bruke en skralle og 10mm socket å fjerne boltene langs undersiden av støtfangeren. Disse boltene er funnet både foran og bak støtfangeren på Grand Marquis. På hver ende av støtfangeren fjerne tre Phillips skruene connectiong det til bilen, nær hjulene. For støtfangeren foran, åpne panseret og fjerne åtte 10mm bolter langs toppen av støtfangeren, nær forkanten av bilen. For den bakre støtfangeren, åpner bagasjerommet og fjern de tre 10mm bolter funnet mot bunnen bakkant av bagasjerommet gulvet. Når disse er fjernet, vil støtfanger komme ut av Marquis.
2

Lay støtfangeren med forsiden ned på en stor flate. Bruk legemet hammeren treffer baksiden av bulke-og skyve den ut. The 2003 Grand Marquis har en uretan støtfanger, så den er fleksibel og skal sprette ut lett. Når bulk er ute, må du bytte støtfangeren bak på bilen.
3

Kontroller reparert bulke for å se om lakken er skadet. Selv om malingen ikke ble skadet av den opprinnelige bulk, kan det bli skadet fra bulk blir skjøvet ut. Hvis noen lakkskader er synlig, msut det bli reparert eller det vil flasse. Bruk 600 sandpapir til sand den skadede maling ned til den svarte uretan og fjerne alle de skadede maling.
4

Spray det slipte området med et tynt lag med primer, akkurat nok til å dekke området så at ingen svart viser. Hold spray 6 til 8 inches fra overflaten og flytte den venstre til høyre, ikke opp og ned. La primeren tørke i 30 minutter. Spray tre tynne strøk med maling over primeren. Vent 15 minutter mellom hvert strøk. Hold strøk tynne for å unngå runs i malingen. Avslutt med å spraye området med tre tynne lag med klarlakk maling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63472.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair