Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Slik fjerner Front Bumper Cover Fra 2005 Celica GT

The 2005 Toyota Celica, som de fleste biler av æra har en front støtfanger deksel som er laget av en eller flere typer plast eller glassfiber. Den stilige utseendet til våre moderne kjøretøyer som din Celica kommer ikke uten feil, som den mykere materiale vil forlate støtfangeren mer utsatt for skader. Hvis du bytter ut støtfangeren på Celica grunn av skade av noe slag, må du inspisere hele støtfangeren monteringsutstyr og støtter for eventuelle skader, og rette opp eventuelle feil før en ny støtfanger kan installeres. Du trenger
Flat-skrutrekker
10 mm dyp brønn socket
3-tommers skralle forlengelse
skralle
Blanket
Liten taggete kniv
Show More Instruksjoner
en

Park din Celica på et plant underlag og sett på parkeringsbremsen. Løft opp motordekselet og støtte det med tho hette prop stang. Løft opp på plast motordekselet og fjern forsiktig motordekselet fra motorrommet.
2

Lirk hjulet splash skjold fra der den sitter inne i støtfangeren dekselet med en flat skrutrekker, men gjøre ikke snuse for langt eller splash skjold vil bli skadet. Fjern monteringsbolten på bunnen av støtfangeren bak splash skjold med en skralle, skralle forlengelse og 10 mm dyp brønn stikkontakt. Gjenta dette trinnet for motsatt side
3

Reach gjennom åpningen i splash skjold på begge sider av bilen og roter sidemarkøren kontakten mot klokken for å skille kontakten fra huset.; la kontakten til hånden fri for støtfangeren. Fjern det øverste festeboltene mellom hoder lys med en 10 mm pipe og skralle. Fjern plast klipp ved å lirke på senterbolten med en flat skrutrekker.
4

Plasser deg selv på bakken og finne alle seks lavere festebolter og fire lavere montering nøtter. Fjern de nedre muttere og bolter med 10 mm pipe og skralle. Trekk utover på sidene av støtfangeren for å løsne støtfangeren fra fender.
5

Support midten av støtfangeren dekselet for hånd og trekk den sundet utenfor kjøretøyet. Mens du holder støtfangeren for hånd nå ned til tåkelys boliger på hver side av støtfangeren og koble tåkelys ledningsnettet fra hvert lys.
6

Legg ut et teppe og posisjon utskifting støtfanger og den opprinnelige støtfanger dekke ansiktet ned. Lirke hver side markør lampe ut av den opprinnelige støtfanger cover med en flat skrutrekker og klippet dem på plass i den nye støtfangeren dekselet, ikke tvinge dem de er side spesifikke. Hopp over neste trinn hvis Celica ikke er utstyrt med tåkelys.
7

Undersøk området der tåkelysene er montert i støtfangeren dekselet for å finne små skjære hull rundt tåkelys blokk av platene. Klipp ut tåkelysene hull med en liten taggete kniv og kast blokk av platene. Lirke opp på tåkelys sikring klemme for å fjerne hunden lampen fra støtfangeren. Overfør tåkelys forsamlingen til ny støtfanger dekke én side om gangen. Lås klemmen på plass på den nye støtfangeren for å feste tåkelys forsamlinger.
8

Hold den nye støtfangeren dekselet foran bilen og klippet den tåkelys ledningsnettet til tåkelys montering. Plasser støtfangeren under frontlyktene og over den øvre radiator core støtte, løst installere to av de øvre støtfanger festeboltene. Trykk på hver side av støtfangeren under fremre fendere. Monter boltene bak rattet splash skjold for hver side, og trekk dem tettsittende med en 10 mm dyp socket, skralle forlengelse og skralle. Installer sidemarkøren kontakten til siden mark linse og drei det med urviseren for å låse på plass på hver side av støtfangeren.
9

Plasser deg selv på bakken og veilede de fire inverterte beina på den nedre støtfanger mounts over studs på nedre kjerne støtte. Installer de seks festebolter og fire montering nøtter og stram tettsittende med en socket og skralle. Manøvrere hjulet splash skjold bak støtfangeren dekselet
10

Installer de resterende øvre festeboltene og stram alle tettsittende med en stuss og skralle. Senk klipp fra kjernen støtte på plass på den nye støtfangeren dekselet. Installer plast motordekselet og trykk over låsingen områder for å feste dekselet til motoren. Slå bilen panseret.
11

Drive bilen til en lokal body shop å ha støtfangeren malt for å matche resten av bilen, hvis det er nødvendig.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63646.html

Previous:
Next: No

kollisjon Repair