Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hva er Automotive Collision Repair?

Mens du sitter i et lyskryss, du hører hvin av dekk og en kvalmende knase som en uoppmerksom sjåfør pløyer inn i bilen din. Du plutselig finner deg selv i behov av en dyktig automotive kollisjon reparasjon tekniker. Job Description

Ifølge Bureau of Labor Statistics, kollisjon reparatører bruke en rekke verktøy, fra spesialiserte hammere til plasma våpen for å hydrauliske strukturelle maskiner, for å vurdere og reparere skader på kroppen av en motor kjøretøy. De i store butikker kan spesialisere seg i bestemte typer reparasjoner, mens de som jobber i mindre butikker trenger et bredere spekter av kompetanse.
Utdanning og erfaring

Bureau of Labor Statistics rapporterer at arbeidsgivere generelt foretrekker noen formell opplæring i bilbransjen kroppen reparere, selv om mange krever bare en high school diplom eller tilsvarende. Teknikere deretter bruke opp til fire år på å lære mens de er på jobb for å utvikle sin kompetanse. Jobbmuligheter utvide for de som kombinerer bestått score på en undersøkelse med to års arbeidserfaring for å tjene en Automotive Service Excellence (ASE) sertifisering.
Lønn
< p> Kollisjon reparatører, ifølge Bureau of Labor Statistics, vanligvis begynner sin karriere jobbet for en timelønn og fremgang til å jobbe på et belønningssystem, som betaler i henhold til arbeid ferdig, samtidig som den tilbyr en garantert minimum ukentlig inntekt. The mai 2009 median årlig inntekt for alle automotive kollisjon reparatører var $ 37980.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63460.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair