Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Slik konverterer en Salvage Title i Ohio

Hvis kjøretøyet har vært involvert i en krasj, brann eller en flom eller blir skadet på annen måte, kan forsikringsselskapet bestemme at det ikke er verdt å fikse og berge det. Men det betyr ikke at bilen kan aldri være fast eller kjørt igjen. Du kan beholde og reparere bilen, men Ohio loven vil ikke la deg ta den ut på veien før du har fullført en viss prosess. Du trenger
Kjøretøy tittelen
Vis flere instruksjoner
en

Endre statusen til tittelen for å berge ved å søke om en restverdi tittel på ditt nærmeste nestleder registrar eller tittel kontor. Ta med originale tittel og legitimasjon.
2

Gjør de nødvendige reparasjoner på bilen din. Sørg for å holde alle kvitteringer for delene du bruker på bilen.
3

Gjør en avtale med en Ohio State Highway Patrol inspeksjon stasjon etter at bilen har blitt fullstendig ombygd og er klar til å kjøre .
4

Ta med nødvendig dokumentasjon til inspeksjon din. Du trenger ditt Ohio restverdi tittel som ble oppnådd i Trinn 1. Det må være i ditt navn. Andre nødvendige dokumenter inkluderer kjøretøyet identifikasjonsnummer av kilden kjøretøy, inspeksjon kvittering, og kvitteringer for store komponenter som kollisjonsputer, støtfangere, foran fendere, kalesje, motor, dører og overføring. Hvis du har kjøpt deler fra et individ gjennom et privat salg, må du få en offisiell kvittering. Du må ta med originale kvitteringer, fotokopier kan ikke brukes
5

Ta HP106 skjema fra ferdig berging inspeksjon og restverdi tittel til en tittel kontoret og søke om. "Gjenoppbygd berging tittelen." Bilen er nå ryddet for å bli kjørt på vei.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63531.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair