Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan Sveis Old Aluminum

Gammel aluminium som har vært utsatt for elementene eller år med kontakt med kjemikalier danner et oksid som gjør sveising vanskelig. For å sikre riktig sveis gjennomtrengning og en sveis som er strukturelt sterk, trenger å rense området for den gamle aluminium som skal sveises. Riktig rengjøring av gammel aluminium krever bruk av spesialiserte verktøy for å unngå forurensning av aluminium sveis felles. Forurensninger vil forårsake porøsitet i sveisen, kompromittere den endelige sveiseskjøt. Ved hjelp av en rustfri ståltråd-hjulet for å rense det gamle aluminium vil gi en ren, kontamineringsfri sveiseområdet. Du trenger:
arbeidsbord
Rustfritt stål wire
4,5-tommers vinkelsliper
Vernebriller
lær arbeidshansker
flaske argon som dekkgass
TIG-sveiser
Sveising hette
Aluminum filler stang
Vis flere instruksjoner
en

La det ligge gamle aluminium flat på toppen av arbeidsbordet.
2

Fest rustfritt stål wire hjulet til 4,5-tommers vinkelsliper.
3

Ta på deg vernebriller og lær arbeidshansker.
4

Kjør rustfri ståltråd hjulet langs sveiseområdet av den gamle aluminium. Når aluminium er blanke, er sveisen området av den gamle aluminium ren og fri for forurensning.
5

Koble flaske argon som dekkgass til TIG-sveiser, slå på TIG-sveiser og angi TIG-sveiser til den riktige spenning for å sveise tykkelsen av den gamle aluminium. Referere til sveisen diagrammet ligger på TIG-sveiser for de nødvendige innstillingene.
6

Ta på deg sveise panseret og plukke opp en lengde på aluminium filler stang.
7

Juster spissen av TIG med sveiseområdet av den gamle aluminium, holde spissen av TIG 1/4 tomme over overflaten av den rensede gamle aluminium og sted en ende av aluminium filler stang i sveiseområdet.
Side 8

Nedre din sveise hette og trykker pedalen i TIG-sveiser å starte sveiseprosessen.
9

Skyv TIG fakkelen langs sveisen området, mens fôring aluminium filler stang inn i bue av TIG å sveise den gamle aluminium.
10

La sveiset gamle aluminium avkjøles til romtemperatur før du håndterer sveiset området for å unngå å bli brent av sveisen området.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63375.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair