Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Automotive Metal-Shaping Verktøy

Automotive kroppen reparere og fabrikasjon er en kunst nesten like gammel som bilen. I nyere tid har det imidlertid ofte vist seg billigere å bare erstatte ødelagte karosserideler og kjøpe hyllevare etter at markedet deler fremfor reparasjon eller tilpasse eksisterende deler. Som sådan har automotive metall fabrikasjon sett en nedgang i popularitet. Men det er fortsatt lever i beste velgående blant entusiast av old-school hot rods, som tilpasset fabrikasjon er et must som off-the-sokkel delene er sjeldne og stort sett mislikt. Norsk Wheel

Den engelske hjulet er et stort verktøy utviklet for å tillate for enkel forme metall sammen mer enn ett plan, for eksempel i en kuppel. Det ligner en stor presse med to hjul kommer sammen, gjennom hvilken operatøren glir metallet han ønsker å forme. Hjulene trykker metallet glatt som operatør fungerer den i formen han ønsker. Størrelsen på de øvre og nedre hjulene kan endres ut, avhengig av størrelsen og vinkelen ønsket i kurven.
Bead Roller

En perle roller er et verktøy som brukes å sette perle arbeid i metall. I hovedsak er beading lange, avrundede grooves støpt inn flate paneler av metall. Disse ikke bare bidra til å gi et profesjonelt utseende til custom-formede stykker, men disse rygger også gi stabilitet og styrke i større paneler. Perle valser oppnå dette ved hjelp av to små hjul paret sammen, en med en konkav kant og en med en konveks kant, gjennom å mate kanten av metallplater. De fleste har også en sveiv for å bistå i å flytte metall gjennom hjulene.

Hammere

Auto-kroppen teknikere utnytte et bredt spekter av hammere for å hjelpe dem i prosessen med å forme metall. Gummi slegger av alle størrelser er spesielt nyttig for banging ut bulker og glatter ut større kurver. Andre forme hammere kommer i en rekke punkter og meisel former for å bøye og forme finere detaljerte stykker. Av særlig merke er Slapper hammere, som på sitt mest grunnleggende nivå er avrundet planker av tre dekket i skinn som hjelpemiddel i å jevne ut bulker og fungere som en assist verktøy i utformingen av større stykker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63368.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair