Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan lage Chrome Peel

Chrome eller krom, brukes i produksjonen av mange elementer. Bildeler, hvitevarer, verktøy og andre metallvarer som krever en lys overflate er alle belagt med krom. Coating et element med krom krever en komplisert prosess med galvanisering. Men, før en vare kan være belagt må den først rengjøres. Restaurering av gamle, ødelagte krom stykker krever fjerning av den gamle krom. Siden platekledning prosessen binder krom til metallet det må fjernes med kjemikalier, drastiske varme endringer og god, gammeldags albue fett å gjøre det falle av av stykket i flak. Du trenger:
Drop klut
Arbeidshansker
Vernebriller
respirator
ovnsrens
Vannslange
Stålbørste
Industrial varmepistol
Clean, tørre kluter
Vis flere instruksjoner
en

Spre ut en duk på et flatt underlag utendørs eller i et godt ventilert innendørs arbeidsområdet. Plasser krom stykke oppå duken. Dra på arbeidshansker, vernebriller og respirator.
2

Spray ovnsrens på krom. La den kjemiske sitte på krom for en time. Skyll bort ovnsrens med en vannslange.
3

Skrubb stykke med en stålbørste til å fjerne chrome løsnes av den kjemiske. Skyll stykke med vannslangen jevne mellomrom for å sjekke fremdriften.
4

Vend stykke over og varme den med en industriell varmepistol. Hold tuppen av pistolen tre inches fra metall og flytte den sakte og jevnt det stykke å varme den jevnt. Slå av varmepistol, sett den til side og sprenge stykket med vannslangen til raskt å endre temperaturen fra varmt til kaldt.
5

Turn stykket om igjen, skrubbe den med stålbørste til fjerne eventuelle gjenværende krom. Skyll stykket med slangen og tørk den med en myk, ren klut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63627.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair