Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan justere Min ARC Sveiser

ARC sveisere sveis ved å overføre en bue fra en elektrode til et arbeidsstykke. Avhengig av typen av elektrosveiser vil enten elektroden være en konsumerbar ledning eller flussmiddel dekket elektrode. Alle ARC sveisere bruker en kombinasjon av spenning og strømstyrke. Med metall inert gass (MIG)-sveisere, styrer du strømstyrken ved å justere hastigheten på trådelektrode. Innstilling av spenning og strømstyrke sikrer riktig en strukturelt lyd sveis mellom flere biter av metall. Du trenger
Skrap metall
Metal arbeidsbord
Brannslukker
ARC sveiser
Vis flere instruksjoner
en

Place et stykke skrap metall på en metall arbeidsbord. Still et brannslukningsapparat ved siden av bordet. Fjern brennbare materialer fra området rundt arbeidsbordet.
2

Koble bakken klemmen fra en ARC sveiser til metall tabellen. Slå på sveiser. Sett spenning og strømstyrken - trådhastighet for en MIG sveiser -. De innstillingene som er angitt på sveising guide diagrammet festet til sveisemaskin
3

Kjør en sveisestrengen på skrap metall.
4

Undersøk sveisestrengen. Øke strømstyrken dersom kantene av sveisen rulle mot skrapmetall. Reduser strømstyrken hvis sveisestrengen skjærer inn i overflaten av metallet forlater en forsenkningen. Øke spenningen hvis du har problemer med å starte buen fra sveiseren eller redusere spenningen hvis sprut mater fra elektroden under sveising.
5

Fortsett justering av spenning og strømstyrke til begge sider av sveisestrengen smelte jevnt i overflaten av skrapmetall og sveis har en konsekvent skinnende utseende med lite eller ingen sprut rundt sveiset området.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63495.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair