Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Slik reparerer Automotive Hail Skade

Automotive hagl skade kan variere fra store bulker til små dings. Mange bil forsikringsselskaper inkluderer hagl dekning, men hvis du har en stor egenandel, kan du ikke ønsker å betale for reparasjonen. Mest hagl skade påvirker ikke funksjonen av bilen --- bare de ser --- så kjører bilen vil ikke kreve reparasjoner. Du kan reparere automotive hagl skade deg selv ved hjelp av materialer funnet på en auto deler butikken for mindre enn de fleste på høyt nivå egenandeler. Du trenger
Grinder
80-grit sliping pad
Body filler
Plastic nal
180-sandpapir
220-sandpapir
maskeringstape og papir
Voks og fett remover
Towel
Spray primer
Spray maling
Vis flere instruksjoner
en

Slip bort all maling inne hver ding hjelp av kvernen og 80-grit sliping pad. Fjerne malingen inne i ding og bare rundt kantene helt, slik at bart metall å vise.
2

Påfør et tykt lag med sparkel med en plast nal. Fyll hver ding med et tykt lag med filler. Lag et lag tykk nok til å fylle ding og stå over den omkringliggende overflaten av bilen. Tillat en time for sparkelen tørke og bli hard. Sand filler helt glatt med overflaten av bilen ved hjelp av 180-sandpapir.
3

Sand over filler med 220-sandpapir for å fjerne de dypere riper igjen av den 180-grit sandpapir. Tørk av områdene ned med voks og fett remover og et håndkle for å fjerne partikler som kan forårsake kviser under tørket maling. Den remover fordamper raskt, krever ingen ytterligere rengjøring.
4

Place maskeringstape og papir rundt hver ding for å unngå maling overspray fra landing på uskadde overflater. Hvis ett område har flere reparert dings, trenger du ikke å omgi hver for seg.
5

Påfør en moderat lag med primer til alle områder du har reparert med sparkel. Hold spray 6-8 inches fra overflaten, og spray nok til å dekke fyllstoff uten å kunne se fyllstoffet gjennom tennsatsen. Primeren fyller alle de små riper gjort av sandpapir og gjør overflaten jevn og glatt. Maling vil ikke overholder filler eller gammel maling veldig godt, men det fester seg svært godt til grunning. Vent 30 minutter for primeren å tørke.
6

Spray maling over primered området ved å holde boksen 6-8 inches fra overflaten. Lag totalt 3-4 tynne lag med maling i stedet for en eller to tykke strøk å unngå runs. Vent fem minutter mellom hvert strøk, og en hel dag før du håndterer områdene. Fjern maskeringstape og papir før malingen har tørket, så det ikke blir sittende fast på overflaten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63496.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair