Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Slik reparerer Fender Panel på en Ford lastebil

Fender paneler på en Ford lastebil kan lett bli skadet på grunn av deres plassering og bygge. Ford lastebil fender paneler er laget av tynt metall, og selv små dings eller bulker kan se ut som store skader. Reparasjoner kan bli dyrt på en kollisjon eller body shop. Lær hvordan å reparere fender panel på en Ford lastebil selv og spare tid og penger. Du trenger
Grinder
Body filler
nal
180 - og 220-sandpapir
Sliping blokk
Spray primer
Spray maling
maskeringstape og papir
Vis flere instruksjoner
en

slipe bort alt av maling på innsiden det skadede området. Slipe malingen bort fra kantene også, opptil tre inches rundt det skadede området.
2

Påfør et tykt lag med sparkel med en nal for å jevne filler over skadede området. Kontroller at fyllstoffet er tykk nok til å dekke skader og at den ligger høyere enn den omliggende overflaten av fender-panelet. La sparkelen tørke i en time.
3

Sand filler med 180-sandpapir og en pussekloss. Pakk sandpapir rundt pussekloss og holde pussekloss flatt mot overflaten av fender. Sand over området på nytt med 220-sandpapir for ytterligere å glatte overflaten. En eldre Ford lastebil har veldig flate skjermer med en liten groove langs toppen. Hvis filler ligger i sporet, sørg for å sand i filler, slik at sporet er fortsatt synlig. Nyere Ford lastebil fender paneler er jevne med en liten fakkel over dekk. Sørg for å holde pussekloss flat selv mens sliping av bluss slik at flyten av bluss ikke er berørt.
4

Place maskeringstape og papir rundt det reparerte området på Ford fender slik at grunning og maling overspray ikke får på de omkringliggende flater.
5

Spray et tykt lag med primer over pusset områder av fender. Hold primer 6 til 8 inches fra overflaten og flytte den til venstre og høyre, ikke opp og ned. Vent 30 minutter for primeren å tørke. Spray 03:57 tynne strøk med maling over primer, venter fire minutter mellom strøkene. Bruk samme sprøyteteknikk som anvendt med grunningen. Fjern maskeringstape og papir. Vente en hel dag før du håndterer nylig malt fender.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63497.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair