Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Slik fjerner en Impreza Bumper

støtfangere av plast er lett skadet og ofte må byttes ut med en ny. Hvis din ikke er skadet, kan det være lurt å forbedre utseendet på det ved å installere en etter marked støtfanger kit. Fjerne støtfangeren fra din Impreza er ikke så vanskelig som det kan først virke. Lær hvordan du fjerner en Impreza støtfanger på egen hånd og spare de pengene en butikk ville belaste deg for å fjerne det. Du trenger
Ratchet
8mm socket
Philips skrutrekker
Vis mer Instruksjoner
Front Impreza Bumper
en

Åpne panseret og se sammen selve fronten av bilen. Det er en rad med seks små boltene som holder støtfangeren på bilen. Fjern disse boltene med en 8mm socket og skralle.
2

Se under fronten på Impreza og finn 8mm bolter som er tatt langs den nederste kanten av støtfangeren. Starter på den ene siden like foran dekket, fjerne alle disse boltene til du kommer til andre siden. Det er totalt 10 bolter.
3

Still deg ved siden av hjulet på siden av bilen og ser rett foran hjulet. Det er tre Philips skruer langs kanten av enden av støtfangeren dekselet. Fjern disse og trekke støtfanger dekke av.
Rear Impreza Bumper
4

Sitt ved siden av bakhjulet, og ser rett bak den. Fjern de fire Philips skruer langs kanten av støtfangeren bak. Gjenta på begge sider av bilen.
5

Se under baksiden av Impreza nær slutten av hver side av støtfangeren. Det er to 8mm bolter på hver side. Fjern disse boltene.
6

Åpne bagasjerommet på bilen og fjern de fire 8mm bolter langs den bakre kanten av bagasjerommet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63450.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair