Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan erstatte en 1969 Camaro Quarter Panel

Hvis du må skifte kvartal panel på vintage 1968 Camaro, og ikke har muligheten til å ha arbeidet ved en kollisjon verksted, så du trenger spesialitet kroppen reparere verktøy for å få jobben gjort riktig. Du bør være dyktig i å gjøre punktsveisingen med en MIG sveiser, eller ha et bestemt sted sveis verktøy for å beholde bilens strukturelle integritet. Skifte kvartal paneler på veteranbiler er ikke en jobb for sarte sjeler. Du trenger
Drill
1/16 tomme borekronen
Spot sveis cutter
Plåtsax
klemfjærene
MIG sveiser
Sveisehjelmen
Sveising hansker
Vis flere instruksjoner
Fjern den skadede Quarter Panel
en

Fjern trim fra baksiden av bilen der kvartal panel vil bli fjernet. Dette vil omfatte den bakre støtfangeren, vinduet trim, rocker panel trim, hjulbrønn trim, baklys, og halen pan, som er kroppens panel montert bak støtfangeren bak. Fjern det fjerdedel panel vindusglass, i tillegg. Åpne bilens dør og bagasjerommet.
2

Finn og merk hver spot sveis rundt kvartalet panel. Bruk drill med en 1/16 tomme drill til å bore en guide hull i midten av hver spot sveis.
3

Monter sted sveis cutter inn i drill. Sett styrepinnen i de tilhørende hullene du nettopp boret, og ta det første laget av metall. Du bør være i stand til å se og føle når kniven går gjennom det øverste laget av metall. Ikke skjære gjennom det andre laget.
4

Bruk metall klipp å klippe bort metall fra bilens seil panel, som er taket støtte direkte over kvartal panel.

5

Fjern kvartal panel fra siden av bilen ved å trekke det bort fra de indre paneler.
Installer New Quarter Panel
6

Monter erstatning kvartal panel på plass på bilen. Bruk tvinger for å holde det nye kvartalet panelet på plass mens du justerer panelet til å passe på siden av bilen. Lukk døren og sørge for at de kvartal panel linjer opp nettopp med de andre karosserideler, både på toppen og bunnen. Åpne døren og deretter lukke koffertlokket å utføre den samme kontrollen. Klem kvartal panel i sin endelige posisjon.
7

Spot sveise det nye kvartalet panelet på plass langs de opprinnelige sveis poeng. Noen erstatning kvartal paneler vil kreve at du bore ut spot sveise føringshull når du bruker en MIG sveiser. Hvis du bruker et sted sveis verktøy, er dette unødvendig.
8

Sveis seil panelet til kvartal panel, til svimlende sveiser unngå å ødelegge metall.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63562.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair