Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Reparasjon og Maleri Fairings

Fairings er oftest brukt for beskyttelse mot vind og effektivisering på biler, båter, motorsykler og andre kjøretøyer. Selv om det noen ganger er laget av aluminium eller et annet metall, er motorsykkelkåper vanligvis konstruert ved hjelp av plastmaterialer slik som polyuretan, acrylontrile-butadien-styren, også kjent som ABS, eller av fiber-komposittmaterialer. Reparasjon og maling skadede ytterkledning krever bare grunnleggende verktøy, men du vil trenge forsyninger utviklet spesielt for å arbeide med materiale som kåpen er gjort. Plast eller Composite

Identifiser hva materialet ble brukt til å lage kåpen slik at du vet hvilke løsningsmidler og bindemidler til bruk. Hvis kåpen er fleksibel, det er vanligvis laget av polyuretan. Hvis det er noe stiv, er det sannsynligvis laget av ABS, det mest populære materialet blant kåpe produsenter. Veldig stive og hardt skall ytterkledning er vanligvis konstruert med glassfiber eller andre kompositter. Undersøke den skadede området nøye. Strands av fibermateriale på kantene av en sprekk eller hull er sikre tegn på en sammensatt kåpe. En eiers manuell eller reklame spesifikasjonene er også pålitelige kilder til material identifikasjon.
Sprekker og Splits

Rengjør området som trenger reparasjon med såpe og vann, etterfulgt ved en avfettende oppløsningsmiddel beregnet for den type materiale kåpen er laget av. Bruke lim til å reparere hårfine sprekker og små deler i polyuretan eller ABS. Disse lim er vanligvis svært tynn i konsistensen og kommer med nål-lignende applikatorer. De fungerer ved å faktisk smelter materialet, som danner en permanent reparasjon når det stivner. Reparasjon glassfiber sprekker på samme måte med en polymer-basert tetningsmiddel utformet for å trenge inn i sprekken og bindingen til harpiksen. Alltid prøve en liten mengde løsemidler eller lim på et lite synlig sted for å se hvordan kåpen materialet reagerer.

Holes

Mer alvorlige skader, for eksempel knust eller knust områder eller gapende hull, krever kirurgi og vanligvis noen form for patch. Teknikkene for å kutte ut skadede områder og skape en sømløs lapp i en fairing er de samme som de som brukes i auto legeme reparasjon. Igjen, la type konstruksjon lede ditt valg av riktig løsemidler, sparkel og lim. Siden ytterkledning for kjøretøyer som motorsykler og snøscootere er utsatt for vibrasjon og mer belastning enn den gjennomsnittlige bil, vil eventuelle reparasjoner må være i stand til å tåle den straff. Omfatte en eller annen form for armering på baksiden av en stor flekk. Grundig sand lappen med stadig finere gryn å blande reparasjon i det omkringliggende området.
Etterbehandling

Veldig fin sprekker kanskje ikke trenger males en gang repareres, og mindre områder makt få av med litt lett sliping og en touch-up. Det er vanskelig å oppnå en akseptabel farge kamp på større reparasjoner, slik at en frisk maling jobb kan være i orden for hele fairing eller fairing seksjon. Bruk en høy kvalitet automotive grunning og maling. Se etter merker som er tilgjengelige i spraybokser, som er best for små gjør-det-selv jobber. Hvis du har utstyr og kompetanse, et bredere spekter av automotive maling er tilgjengelig i små mengder til bruk i spray våpen. Følg anbefalt herdetid for malingen du bruker før utsette kåpen til røff bruk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63644.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair