Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan male med Clear Coat Dupont

DuPont Automotive klarlakk påføres på samme måte som andre klare toppstrøk påføres. Teknikeren må være forsiktig med å skikkelig blande DuPont klarlakk og deretter bruke den slik at den ikke kjører eller sag. Det finnes ingen kur for dette når det skjer. Teknikeren kan bare øve og lære å måle mengden av klarlakk som vil fester seg til overflaten uten å henge eller kjører. Du trenger
Mixing cup
DuPont klarlakk herder
DuPont klarlakk redusering
Paint målestav
Papir trakt sil
Air-drevet pistol
Vis flere instruksjoner
en

Hell uavkortet DuPont klarlakk i malingen miksing cup. Det er en gradert måle-linje på siden av den kopp som indikerer at det er brukt for klart belegg i en 04:01:01-forhold. Du skal bruke fire deler klarlakk, en del herder og en del redusering. Bland de tre sammen grundig med en maling pinne.
2

Plasser trakten sil over malingen cup på pistolgrep og hell deretter blandet DuPont klarlakk inn i pistolen.


3

Fest maling pistol lokk på plass, og fest luftledningen til sprøytepistolen basen.
4

Spray en test pass på den maskerte-off delen av kjøretøy blir malt for å sikre at den DuPont klarlakk sprutes gjennom pistolen skal. Beveger seg i jevne, stødige slag, bør det ta på utseendet av glatt, polert glass. Påføring klarlakk for sakte vil føre til sags og kjører. Bruke det for fort vil resultere i tørt belegg, som tar mye lengre tid å buff og polsk enn en riktig anvendt lag med klar.
5

Påfør klarlakk i jevn slag, fra toppen av bil og jobbe deg nedover. Overlapper hverandre strøk av spray pistol med en halv å oppnå optimal dekning. La DuPont klarlakk å kurere i maling messe i ca en time før fjerning, sliping og endelig rasping.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63595.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair