Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan erstatte en 2005 Tundra Bakfanger

The 2005 Toyota Tundra er en lastebil som mange kjøper for offroad eller verktøyet bruk. Du kan fjerne den bakre støtfangeren på din Tundra å legge en ettermarkedet støtfanger eller et rack som er mer nyttig nytte formål enn fabrikkmontert støtfanger. Hvis du ønsker å reinstallere eller skifte fabrikken støtfangeren på Tundra , kan du gjøre det selv. Du trenger
Ratchet
12 - mm -kontakten
Vis flere instruksjoner
en

Ta ut den eksisterende støtfanger ved å se under baksiden av støtfangeren for to metall armer som strekker seg mot fronten av kjøretøyet . Hver arm er ca 10 - inches lang. Fjern de to 12 - mm bolter fra hver arm . Har noen holde støtfangeren opp når du fjerner disse boltene , som støtfanger vil falle når de er fjernet .
2

Trekk støtfangeren fra Tundra og sett den til side. Ta med ny støtfanger og legg den ned på slutten av lastebilen . Har noen løfte støtfangeren opp og hold det nivået med posisjonen der det skal være når den er installert .
3

Få under baksiden av Tundra og finne hullene for boltene . Flytt støtfanger rundt til hullene på støtfangeren på linje med hullene i rammen av lastebilen . Sett skruene og trekk dem akkurat nok til å holde dem på plass . Pass på at begge boltene på hver arm inn i hullene riktig . Bruk skralle og socket å stramme boltene helt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63485.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair