Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Slik kjører du en Stick Sveising Bead

Skjermet metall buesveising gjør en sveiser til å sveise flere biter av metall sammen uten dekkgass og med evne til å arbeide lenger fra et sveiseapparat. SMAW, eller pinne sveising, anvender en belagt elektrode for å produsere en sveisestreng på flere stykker av metall. Kjøre en sveisestrengen med en pinne elektrode krever riktig kombinasjon av varme, fart og avstanden mellom elektrodene. En sveisestreng drives med en feilaktig faktor fører til en svak sveis utsatt for svikt under stress. Du trenger
1/4-tommers hardt sliping hjulet
Vinkelsliper
Sveising hette
Sveising hansker
Meiselhammersett
Vis flere instruksjoner

1

Sikre en 1/4-tommers vanskelig sliping hjulet til gjenget arbor av en vinkelsliper. Trykk vinkelen drill avtrekkeren. Fjern forurenser fra overflaten av sveisen felles ved å kjøre spinne hardt sliping hjulet langs skjøten til du ser skinnende metall langs hele sveisen felles.
2

Sett på en sveising hette og sveising hansker. Sikre en pinne sveiseelektrode i stingeren av et sveiseapparat. Fest bakken klemme til metall eller en ledende bord holder metall.
3

Slå strømstyrken justeringsknott til innstillingen vises på siden av sveiser for tykkelsen og type metall dere er sveising.
4.

holde tuppen av pinnen elektrode 1/8 tomme over overflaten av sveiseskjøten. Senk sveising hette. Ta på overflaten av elektroden på sveiseskjøten og umiddelbart løfte den tilbake til 1/8 tommer over metallet.
5

Flytt sveising elektrode 1/8 tommer ned sveiseskjøten. Sving elektrode i motsatt retning, og en annen opp 1/8 tommer. Fortsett å flytte elektroden i en "C"-form, alltid i bevegelse 1/8 tommer med hver sving over sveiseskjøten.
6

Hit ferdig sveis med den spisse enden av en chipping hammer for å fjerne beskyttende slagg fra overflaten av sveisen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63539.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair