Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan koble opp en Spray Gun

HVLP pistolgrep, ellers kjent som tyngdekraften fôr sprøytepistoler, har blitt standard maleri verktøy i kroppen butikker rundt om i verden. De er enkle å sette opp og bruke, lett å rengjøre og vedlikeholde, og er tilgjengelig i økonomien versjoner samt dyre presisjon versjoner. All høyt volum, lavt trykk spray våpen har samme serie av ventiler og knotter, though. Når du lærer å koble opp en HVLP pistol, kan du koble opp noen HVLP pistol. Du trenger
Air kompressor med luftledninger
In-line lufttrykk måleur
Vis flere instruksjoner
en

Installer in-line lufttrykket dial indikatoren inn i bunnen av håndtaket på sprøytepistolen. Den har en gjenget ende som passer inn i den gjengede mottakeren av sprøytepistolen. Den andre siden av måleur har en hannkontakt som låser inn den kvinnelige kontakten av luftslangen som går fra kompressoren.
2

Plugg spray pistol i luften linje. Måleuret skal registrere hvor mye press fôring fra kompressoren.
3

Juster ventilen på måleuret til lufttrykket lesing er 20 PSI. Dette er den beste press for å bruke når sprøyting med en HVLP pistol.
4

Juster spray pistol press med dial ligger like over webbing av tommelen og pekefingeren når du holder spray pistolens håndtaket. Denne skiven svinger i 1/4 omdreining på de fleste pistolene. I opp og ned posisjon, er det helt åpent. Dette er riktig posisjon for sprøyting.
5

Juster knotten som ligger rett over pistolen press knotten. Denne bryteren styrer mengden av væske tillatt i tuppen av pistolen. Hvis du trykker på avtrekkeren helt tilbake, og det reiser så langt tilbake som i håndtaket på pistolen, da ventilen er åpen hele veien. Juster ventilen slik at den trigger bare reiser to tredjedeler av veien tilbake til håndtaket.
6

Juster spray mønster ved å vri på bryteren plassert på siden av håndtaket, like ovenfor trigger . For et stramt spray mønster, vrir du bryteren helt mot høyre. For et bredt spray mønster, slå den mot klokken. Et bredt spray mønster er det beste mønsteret for å bruke for de fleste maleri applikasjoner. Med de ringer riktig satt, kan du fylle malingen reservoar på toppen av pistolen med maling. Pistolen er nå klar til å sprøyte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63606.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair