Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan reparere en bulk i en Plastic Bumper

De fleste biler i dag, biler og lastebiler inkludert, har støtfangere foran og bak som er laget av plast. Disse plast støtfangere er tykk og solid, noe som bidrar til å hindre små dings, men de kan fortsatt bli bulkete og har behov for reparasjon. Kollisjon butikker kan lade flere hundre dollar for å reparere disse bulker. Lære å reparere en bulk i en plast støtfanger og spare deg mye penger og tid borte fra kjøretøyet. Du trenger
Screw stil bulke avtrekker
Drill
200-sandpapir
300-sandpapir
Body filler
Plastic nal
Spray lim promoter
Spray primer
Spray maling
Spray klarlakk maling
Masking papir
maskeringstape
Vis flere instruksjoner
en

Lag et lite hull i midten av bulk. Sett skruen spissen av bulk avtrekker i hullet og skru skruen flere ganger. Skyv håndtaket på bulke avtrekker frem og tilbake til sakte trekke bulke ut. Ikke trekk for aggressivt eller bulk vil komme ut for langt. Når bulk er noe flatet ut, fjerne bulke avtrekker.
2

Bruk 200-sandpapir til sand den bulkete området og 3 eller 4 inches rundt bulk. Ved hjelp av plast nal, gjelder sparkel til bulk til det er glatt, dekker bulk helt og er litt høyere enn det omkringliggende overflaten. Tillat sparkelen tørke i to timer. Sand filler igjen med flere 200-sandpapir til den er glatt og overflaten er selv med området rundt støtfangeren.
3

Place maskeringstape og papir rundt området blir reparert . Spray på et tynt lag med lim promoter over filler og omkringliggende overflaten. Tillat 15 minutter for den tørke. Spray et tykt lag med primer over overflaten og la det tørke i 30 minutter. Sand primer lett med 300-sandpapir.
4

Spray to tynne strøk med maling over området, slik at 15 minutter mellom hvert strøk. Spray to eller tre tynne lag med klar-coat maling over området, slik at 15 minutter mellom strøkene og en hel dag før du håndterer området etter det siste strøket er sprayet. Fjern maskering papir og tape når det siste strøket av klar-coat maling har blitt sprayet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63451.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair