Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan sette opp DeVilbiss GTi 320

DeVilbiss spray våpen bruke fire innstillinger som du styrer anvendelsen av maling på elementet du skal male. Riktig justering av DeVilbiss sprøytepistol, slik som GTi 320, krever en elementær kunnskap om hvordan hver av bryterne vil påvirke kvaliteten av sluttproduktet. Den DeVilbiss 320 GTi, i motsetning til sprøytepistoler fra SATA eller Binks, orienterer alle av justeringshåndtakene på baksiden av pistolen. Andre produsenter setter viften kontroll for deres sprøytepistoler på siden av våpenet boliger. Instruksjoner
en

Installer den riktige spissen for det materialet du skal sprøyting. Tips til 2.2mm og 1.8mm brukes for primer, mens GTi 320 kan også benytte 1.5mm tips for grunning og 1.3mm tips for klart. Slik endrer du tips, skru den største skiven på baksiden av pistolen til sine tråder kommer ut av pistolen håndtaket. Etter at skruen kommer en vår, og så kan du trekke ut spissen. Installasjonen er det motsatte av fjerning.
2

Juster lufttrykket inn i GTi 320 med lufttrykkmåleren i bunnen av pistolen. Skiven på trykkmåleren justerer for å indikere hvor mye trykk er innenfor den pistolen. For alle materialer, mellom 15 og 20 kg. per kvadrattomme press er tilstrekkelig.
3

Juster knotten rett under den største knappen på baksiden av pistolen å bestemme fan spray av pistolen. Slå den helt til høyre vil resultere i et svært stramt spredningsmønster. Slå den helt til venstre, på den annen side, vil resultere i et bredt spredningsmønster.
4

Juster stor knott som du brukte til å endre spray pistol tips, hvis det er nødvendig. Dette er den væsken bryteren. Det bestemmer hvor langt tilbake du kan trykke på avtrekkeren. Det bør settes slik at du kan trekke i avtrekkeren ca 2/3 av veien tilbake. Dette vil tillate deg å jobbe sakte uten rushing gjennom maleprosessen.
5

Juster øverste knotten på DeVilbiss GTi 320 for å sette væsken volumkontroll. Denne bryteren styrer hvor mye maling er lov til å gå inn i tuppen. Det bør være mellom 2/3 åpen og helt åpen for de beste maleri resultater.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63636.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair