Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan MIG Weld Vertikalt

Uphill og nedoverbakke er to kjøreretning ved sveising vertikalt med en MIG sveiser. Kjøreretningen du bruker mens MIG sveising varierer avhengig av tykkelsen på metallet du er sveising. Når du er sveising av metall 1/4 tommer eller tykkere, ville du sveise oppoverbakke for å øke sveis penetrasjon, som rask reise i nedoverbakke sveising ikke tillater for et strukturelt lyd sveis i tykkere metall. Downhill sveising sveiser tynnere metall med letthet og er ofte brukt i stedet for flat posisjon sveising for lys-dimensjon metallplater. Du trenger
to biter av metall, 12-tommers-kvadrat
Sveising tabellen
MIG sveiser
Sveising hette
Vernebriller
Sveising hansker
Vis Flere Instruksjoner
Klargjøre Weld Piece
en

Sett en 12-tommers firkantet stykke metall flatt på overflaten av sveising tabellen.
2

Koble jording av klemmen MIG sveising til sveising tabellen. Slå på sveiseapparat og sette spenning og per sveising guide ark på MIG (metall inert gass) sveiser. Sveising guide arket vil være i en beskyttet kupé av MIG sveiser og vil vise innstillingene som kreves for tykkelsen på metallet vil du være sveising.
3

Ta på deg sveise panseret, vernebriller og sveising hansker.
4

Stå den andre 12-tommers kvadratet av metall på høykant på midten av metallet ligger flatt på sveising bordet for å danne en T.
5

Juster ledning som strekker seg fra spissen av den MIG-pistoler med det område hvor de to ruter av metall møtes. Senk sveise panseret, trykk på avtrekkeren av MIG pistol og holde buen i 2 sekunder for å tack sveise metal bitene sammen. Gjenta dette trinnet for å plassere en ny tack sveis på sveiseskjøten. De heftsveiser bør være nær hver ende av sveiseskjøten.
6

Løft sveising hette og stå tack-sveiset biter av metall vertikalt på sveising bordet med både indre sveisbindingen T vendt deg. Heftsveis metall T til sveising tabellen som beskrevet i trinn 5, men justere ledningen fra MIG pistolen der metallet T møter overflaten av sveising tabellen.
Sveising Uphill

7

Plasser tuppen av MIG pistolen nederst på den ene siden av metall T, senke sveising hette og trykk på avtrekkeren av MIG pistol. Beveg buen i en rett linje tvers over sveiseskjøten, og deretter i en 3/16-inch diagonal linje mot midten av sveiseskjøten og tilbake ned 1/8 tomme til danner en trekant med midten av sveiseskjøten brukt som spissen av trekanten.
8

Fortsett med trekant mønster til du kommer til toppen av sveiseskjøten å fullføre sveise metallet oppoverbakke.
9

La sveiseskjøten avkjøles før sveising sveisen felles på den andre siden av T.
Sveising Downhill
10

Juster wiren ut av tuppen av MIG pistol med toppen av den unwelded joint sitter på en 5 - til 15-graders vinkel peker mot overflaten av sveising tabellen
11

Nedre din sveise hette og trykk på avtrekkeren av MIG pistolen å starte lysbuen..
12

Følg foran sveisestrengen ned sveiseskjøten samtidig som en liten sirkel med MIG pistol hver 1/8 tommer til du kommer til bunnen av sveiseskjøten.

13

La sveiset metall avkjøles til romtemperatur før du håndterer metall, som de to sveisene vil ha gjort metallet varmt nok til å forårsake alvorlige brannskader, selv gjennom sveising hansker.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63381.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair