Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan MIG Weld Vertical Up

Metal inert gass (MIG) sveising øker produktiviteten og letter sveising læringskurve for de som er nye til sveiseprosessen. Dette er på grunn av MIG sveise prosessen ved hjelp av en kontinuerlig spole wire over en kort forbruksvare elektrode (stick) eller en nonconsumable elektrode og filler stang (TIG), som lar deg peke og sveise. Selv om MIG-sveising er en enklere prosess, er det fortsatt skikkelig sveising teknikker som du trenger å lære, inkludert vertikalt opp, en av de vanskeligste MIG sveiser. Du trenger
MIG sveiser
To stykker av 11 sporvidde (1/8-tommers) karbonstål
Vernebriller
Sveising hette
Leather sveising hansker
Sveising tabellen

Vis flere instruksjoner
en

Åpne opp foran eller på siden lokk, avhengig av sveiser produsent, av MIG sveiser. Se på sveisen-guide-diagrammet for den anbefalte spenning og innstilling for 11 gauge (11ga) karbonstål.
2

Slå på MIG sveiser og sette spenning og per sveisen veilede diagrammet. De sveise-guide-chart-innstillinger er nær, men du må kanskje gjøre justeringer for din spesifikke sveising stil.
3

Ta på deg vernebriller, sveising hette og lær sveising hansker.
4

Legg ett stykke av 11ga karbonstål flatt på overflaten av sveise-bordet og plassere kanten av det andre stykke karbonstål på toppen av den første del for å danne en T.

5

Juster tuppen av MIG pistolen med skjæringspunktet mellom to stykker av metall, lavere sveising hette og trykk på avtrekkeren av MIG pistolen for å danne en tack sveis mellom de to metall biter. Du må holde MIG pistol trigger for 2 sekunder for å sikre en forsvarlig tack sveis. Gjenta prosessen for å plassere en ny tack sveis på to stykker av metall.
6

Stå stiftet sveiset biter av metall vertikalt med hjørne dannet i trinn fire og fem vendt mot deg og takle en av metall stykker til toppen av arbeidsbordet.
7

Plasser tuppen av MIG pistolen på det laveste punktet av fileten sveiseskjøten, senke sveising hette og trykke på avtrekkeren av MIG pistol.
8

Kjør tuppen av MIG sveiser over sveiseskjøten, opp 3/16-inch i en 30-graders vinkel, beveger seg mot midten av skjøten og ned igjen 1/8-tommers i en 30-graders vinkel. Gjenta prosessen til hele leddet har blitt sveiset loddrett opp. Du skaper små trekanter med sveisen vanndam, med utgangspunkt i sentrum av sveiseskjøten som den øverste punktet i trekanten.
9

La de sveisede deler av karbonstål avkjøles til romtemperatur før du drar ut brikker mot tack sveisen å frigjøre dem fra overflaten av sveising tabellen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63380.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair