Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan Cut & Grind Aluminum

Den myke natur aluminium gjør det vanskelig metall å klippe og male. Ved bruk av en tannet skjærende blad på en motorsag, vil aluminium raskt tette området mellom tennene. Det samme skjer når du slipe aluminium med en slipeskive eller en slipeskive. Dressing bladet og sliping hjulet med voks vil tillate deg å klippe og male lenger, men bladet og sliping hjulet vil fortsatt slutt tette. Ett verktøy vil kutte og slipe aluminium uten tilstopping. Du trenger:
stykke aluminium
arbeidsbord
Selvlåsende C-grep, to par
Målebånd
Kleberstein
rettholt
Vernebriller
Face skjold
Skinnhansker
0,035 slipende cutoff hjul
4-tommers vinkelsliper
36-grit flapper hjul
Vis flere instruksjoner
en

Plasser stykke aluminium på arbeidsbordet.
2

Skyv stykke aluminium til slutten av arbeidsbordet. Fester den til arbeidsbord ved å plassere ett par selvlåsende C-grep på hvert hjørne av aluminium som hviler nær kanten av arbeidsbordet.
3

Marker et kutt linje med overflaten av aluminiumet ved måling av den ene siden av aluminiumet med målebåndet og markerer dimensjon med kleberstein. Pass på at du plasserer to merkene lik avstand fra samme side av aluminium.
4

Juster den ene siden av rettholt med to snitt merker at du har plassert på overflaten av aluminium i den siste trinn. Tegn en linje langs kanten av rettholt med kleberstein å fullføre cut-linjen.
5

Ta på deg vernebriller, ansiktsskjerm og skinnhansker.
6

Fest en 0,035 slipende cutoff hjulet til 4-tommers vinkelsliper og senke visir.
7

Trekk trigger av vinkelsliperen og senk slipende cutoff hjulet til kleberstein cut-linjen du tegnet på overflaten av aluminium.
8

Flytt slipende cutoff hjulet frem og tilbake langs sagelinjen å begynne å kutte den aluminium. Ikke hold den slipende cutoff hjulet på ett sted for å skjære gjennom aluminium og deretter flytte cutoff hjulet. Dette vil føre til at cutoff hjulet til å bære raskt.
9

Fjern cutoff hjulet fra vinkelsliperen og fest 36-grit flapper hjulet til arbor av vinkelsliper.
10

Løsne selvsperring C-grep for å frigjøre den avkappede aluminium fra arbeidsbordet og skyver klippe side av aluminium over enden av arbeidsbordet. Pass på at aluminium sheet overheng kanten av arbeidsbordet med minst 1/2 cm.
11

Trekk utløse av vinkelsliper og senk spinnende 36-grit flapper hjulet til kanten av aluminium.
12

Kjør flapper hjulet frem og tilbake langs den avskårne enden av aluminium for å slipe Burr venstre fra aluminium kutte prosessen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63363.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair