Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Den beste måten å Fastsette billakk Chips

Det har skjedd med de fleste drivere: Din dør smeller inn i en annen bil på en parkeringsplass, eller kjører sakte, oppstår det en liten ulykke, bare peke på støtfangeren på en annen bil, forlater chipped maling overalt. Selv om det kan være vanskelig å få rett, kan du fikse chips i bilen maling uten å besøke en auto body shop eller får hele bilen spray malt. Forberedelse

Fest chip i maling din umiddelbart. Venter for lenge kan føre til at metallet til rust under, noe som gjør området du trenger å rette mye større enn da du startet. Gå til en auto-deler butikken og finne sin tilførsel av auto primer, samt maling som matcher fargen på bilen din. Noen auto-deler butikker vil gi fargeprøver slik at du kan matche fargen på bilen din nøyaktig. Du kan slå opp din modell og år på de fleste auto forsyne butikkene for å finne fabrikken fargen som ble brukt på kjøretøyet. Finn bilen din identifikasjon plate hvis du har problemer med å finne bilen farge. Dette kan vanligvis funnet under bilen panseret, eller på dørstolpen på førersiden dør. Du vil være i stand til å matche identifikasjonsnummeret til en maling farge.
Safety

Påfør primer og cover-up maling på et godt ventilert sted for å unngå å puste i skadelige damper. Bruk en ventilator eller kirurgisk maske for å beskytte lungene og for å hindre svimmelhet. Bruk vernebriller for å beskytte øynene mot sprut maling.
Painting the Car

Touch opp bilen maling i et område der det ikke er direkte sol, og temperaturen er 50 grader F eller over.Wash bilen din før du starter malingen og la den tørke. Rengjør området av chipped maling med et avfettingsmiddel. Før du påfører malingen, bruk en tannpirker til å teste området rundt chip for løs maling. Forsiktig sand vekk løs maling, slik at din coverup av brikken tar til området rundt. Løs maling vil føre til ytterligere chipping senere.

Etter å ha fjernet noe maling støv, rengjør området med isopropanol. Dette vil hjelpe malingen ta tak. Spray primer i en kopp og bruke den til malingen chip med en tannpirker hvis chipped området er liten, eller en liten, fast børste hvis brikken er større enn en fjerdedel. Påfør flere strøk med tannpirker eller børste, inntil brikken er dekket av primer. Primeren skal dekke en hvilken som helst bart sted og bør tørkes slik at den er på nivå med den omkringliggende maling. Hvis det er over det omkringliggende maling dekselet opp vil lett chip av en gang brukt. Når du er fornøyd med primer kvalitet gjelder din utbedringsfarge inntil området er dekket.
P Hvis brikken på bilen din er liten, og spraymaling er eneste tilgjengelige coverup i ønsket farge, spray maling inn i hetten på kan og bruke en liten pensel til å bruke det til din bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63360.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair