Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Gjør det selv Grille erstatning på en Acura MDX

Skifte en grill på en bil har blitt universelt blant de fleste bilprodusenter som de fleste biler har samme design for enkel auto body installasjoner. Grille erstatning for en Acura MDX er relativt enkel og vil ta en bilmekaniker mindre enn en halv time. Fjerning

motorrommet deksel av MDX. Dette er plastdelen som strekker seg tvers over fronten av motoren til å nå frontlys frontlys. Det vil være flere små push-pin nagler kjører langs stykke. Bruk en skrutrekker til pop midten av klinke opp og trekk den ut av dekselet. Trekk av dekselet, og det vil nå være klaring og tilgang for å nå de fire 10mm bolter som holder gitteret på plass. Bruk en skralle med en 10mm socket på slutten for å fjerne boltene og gi ekstra innflytelse til å trekke ut grillen.

To ekstra nagler er plassert på hver side av grillen. Bruk en liten skrutrekker til å trekke gitteret frem for å finne nagler og trekk deretter midt opp og fjerne hver nagle. Trekk opp på grillen for å frigi de siste nagler som holder grillen i støtfangeren og fjerne det helt.
Installasjon
p Med den gamle grillen fjernet, koble den nye en i bunn, slik at naglene linje opp og sørge for at grillen er skikkelig på plass, og på linje med støtfangeren. Når tilkoblingen er gjort, bruker nagler å koble hver side til bilen og gir mulighet for mer stabilitet for å holde grillen på sin rette plass. Sett de fire 10mm bolter tilbake på plass og sørge for at de er tette i alle fire posisjoner.

Step tilbake å sørge for at grillen er på riktig og rett. Hvis det ser ut, sikre nagler og bolter er ordentlig på plass og festet tett inn i sine hull.

For å sette en nagle tilbake på plass, dra knappenålen ut og skyv klinke i. Når naglen er på plass ved å skyve pinnen inn i hullet for å skape låsen på naglen, slik at det ikke stikker ut. Sett motorrommet på plass igjen og sette hver nagle igjen for å fullføre installasjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63362.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair