Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Dent Removal Metoder

Uavhengig av metode, er målet å fjerne en bulk på bilen for å bringe det berørte området tilbake til sin opprinnelige form. Mye av dette vil avhenge av bulk størrelse, plassering på vognkassen og hvor dypt metallet har strukket. Når det er sagt, noen av disse metodene vil fungere. Hammering

Sjekk om du har tilgang til baksiden av bulk. Dersom det er plassert på en av dørene, for eksempel fjerne innredningspanelet. Treffer baksiden av bulken med et plast-avsluttet gummi klubbe eller et myk-flate hammer. Samtidig trykker en blokk av tre mot fronten av bulk. Ta bulke overflaten opp til 1/8 tommer fra nivået på metallet rundt det.
Drilling
p Hvis baksiden av bulk er ikke tilgjengelig, bore små hull på innsiden av det skadede området. Skru deretter lange tynnplater skruer i hullene akkurat nok slik at skruene få et godt grep på bulk overflate. Ved hjelp av et par med låse-eller vise-grep tang, begynne å trekke dent til omtrent 1/8 tommer fra nivået av metallet som omgir det skadede area.Once du nivå overflaten med et av de ovenfor nevnte fremgangsmåter, fjerne maling fra dent og omtrent en tomme av området rundt bulke med en stålbørste, sandpapir eller sliping disk.With det bare metallet utsettes, markere bulke med en skrutrekker eller drill svært små hull inne i bulk å hjelpe sparkel grep på metall . Da gjelder sparkel til bulk og male den reparerte området og følg bruksanvisningen produsentens anvisninger.
PDR

En relativt ny teknikk som kalles paintless bulk fjerning (PDR ) har blitt stadig mer populært de siste årene. Ved hjelp av spesialverktøy, kan en dyktig tekniker bruker PDR å reparere en bulk opp til størrelsen av en fotball uten å måtte male den berørte area.PDR har flere fordeler: Det er billigere enn tradisjonelle kroppen reparere metoder, eliminerer behovet for males skadede området i de fleste tilfeller, fungerer i nesten alle kroppens panel av bilen, avhengig av bulk beliggenhet, jobben kan gjøres i omtrent en time eller to, og når du er ferdig, kan en god tekniker nesten gjøre dent disappear.National selskaper , bilforhandlere og mange uavhengige butikker rundt om i USA bruker PDR nå, og selv tilby mobile tjenester for å spare tid for sine kunder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63376.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair