Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hva gjør du når en bil Gets summeres av Insurance Company

Det er skumring og du kjører ned et landlig motorveien når plutselig en bukk dart foran bilen, og tvinger deg til å ta unnamanøver. Du går glipp av hjort, men mister kontrollen over bilen, som har forlatt veien og smalt inn i et par furutrær. Glass, metall og deflatert kollisjonsputer kullet hytta, men minst du og dine barn er all right. Dessverre har bilen vært totalt og nå den virkelige kampen begynner: med auto forsikringsgiver. Din Claim

Så snart du kontakte din auto forsikringsselskapet for en ulykke, har du satt i gang en kjede av hendelser som du håper vil gjøre deg hel. Med andre ord, vil auto selskapet dekke kostnadene for reparasjon eller utskifting av kjøretøyet, medisinske kostnader og relaterte kostnader. . Minus egenandeler, selvfølgelig

Du kan sørge for at saken blir avgjort på en tilfredsstillende måte ved å gjøre to ting: gjennomgå bilen din forsikring for å vite hva som er og ikke er dekket, og ved å være til stede når din auto forsikringsselskapet sender og agent til å vurdere din påstand. Det kan være en "avgrensningsbrønn bestemmelsen" i politikken som lar deg ta bilen til en uavhengig takstmann for en evaluering. En tredjepart vil dømme funnene i de to takstmenn og gjøre en bindende beslutning om det hvis du ikke kan bli enige om et kompromiss. Dette kan være et alternativ for deg hvis bilen din er styrt som et totaltap og du får langt mindre enn hva det er verdt fra din auto forsikringsselskapet.
Din Transport
< p> Hvis skaden på bilen er omfattende og reparasjoner synes å være for kostbart, så du trenger for å få leie en bil til du kan kjøpe en erstatning. Gjennomgå retningslinjene for hva din auto forsikringsselskapet vil dekke og deretter leie hva bilen er dekket av forsikringen din. Sørg for at bilen din forsikring dekker leiebil også. Og, ikke rush til å kjøpe en ny bil, spesielt hvis du har en tvist med auto forsikringsgiver enn kravet ditt. Når alt er avgjort, så vil du være klar til å kjøpe en ny bil.
Your Rights

Men hva hvis du mener at din bil forsikring Selskapet er ripping off? Hva skal du gjøre da? Du har alle tilgang til statens avdeling av forsikring, som regulerer bransjen, bestemme priser og prøver å hjelpe innbyggerne spare penger. Ingen auto forsikringsselskapet kan skrive politikk i staten uten først å ha mottatt godkjenning fra statens forsikring kommissær. Besøk din statens nettside og finne linken til avdeling for forsikring delen. Mens det, vil du finne informasjon om hva du kan gjøre hvis det er et problem med din auto forsikringsselskapet.
Konklusjon

verre ulykken, jo mer du taper hvis din auto selskapets oppgjør er utilstrekkelig. Kjenn dine rettigheter og iverksette nødvendige tiltak for å bevare dem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63377.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair