Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan erstatte airbagen på en 2006 Impala

The airbag i 2006 Impala er opprettet for å kvele deg, forebygge skader ved en kollisjon. Kollisjonsputen utløses når nok kraft treffer fronten av kjøretøyet, utløser sensorene. Når airbag er utløst, eller selv bli skadet, må den byttes ut for sikkerhet eller det kan ikke distribuere skikkelig en gang. Dette bør gjøres av en profesjonell, men med noen mekaniker kunnskap kan du erstatte det trygt selv. Du trenger
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Pop panseret åpne og finn batteriet. Hekt den negative batterikabelen fra batteriet. Dette vil hindre at nye airbag fra distribusjon av uhell under installasjonen.
2

Åpne sikring panel plassert på nedre dashbordet og se på diagrammet for å finne airbag sikringen. Trekk airbag sikringen ut av sporet å fullstendig deaktivere Impala er kollisjonsputer i løpet av prosessen.
3

Skru panelene på rattet kolonne med skrutrekkeren. Fjern panelene for å få tilgang til den gamle airbag. Unbolt airbagen fra baksiden av rattet. Dra den ut til du ser ledningene på baksiden av posen. Koble den fra bilens ledningsnett.
4

Plugg inn ledningene inn i sele av den nye airbag. Bolt det til baksiden av rattet, og skyv den inne i kolonnen. Bytt kolonnen paneler og skru dem på plass.
5

Åpne sikring panel og erstatte airbag sikringen i riktig spor. Åpne panseret og koble den negative kabelen til batteriet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63525.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair